De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Niet de mannen, maar de vrouwen de kost verdienen met vissen! Deze vrouwen worden ook wel de duikende vrouwen (haenyeo) genoemd.

Voorpret

Leer alvast paardrijden in de duinen van Nederland. Jeju Island barst namelijk van de paardenmaneges en je kunt er hele leuke en mooie tochten maken.

Jeju Island

Jeju Island is door haar subtropische klimaat en natuurlijke schoonheid bijzonder geliefd bij de Koreaanse Honeymooners. Toeristen hebben nu ook het prachtige eilandje ontdekt, waar ze lekker kunnen ontspannen aan de mooie stranden. Ook kan je veel activiteiten plannen zoals berg beklimmen, watervallen bewonderen, paardrijden en vulkanen bezoeken.

Jeju Island Zuid Korea

Jeju Island is 75 kilometer lang en 45 kilometer breed. De grootste stad is Jeju met 338.000 inwoners in het noorden van het eiland. De tweede stad van het eiland is Seogwipo. Sommige mensen wonen hier nog in kleine agrarische leefgemeenschappen in traditionele woningen.

Paardenliefhebbers komen hier absoluut aan hun trekken bij de talloze maneges. Het eiland is bovendien zeer geschikt voor mooie wandeltochten en je kunt rond het eiland op een aantal plekken goed duiken en vissen. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Seoul

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Jeju Island - Cultureel erfgoed Zuid Korea

Even een momentje van de Jeju cultuur genieten? Deze twee musea zijn leuk om te bezoeken. Lees hier meer info over bezienswaardigheden Seoul.

Folklore and Natural History Museum - In dit museum kom je alles te weten over wat er op het eiland groeit en leeft. De verschillende planten en zeedieren zijn heel indrukwekkend om te zien.

Education Museum - Door even terug in de tijd te gaan, kun je zien hoe ze vroeger kinderen lesgaven, in welke klaslokalen en met welke middelen. Leuk voor kinderen!

Berg beklimmen op Jeju Island

Jeju Island is heerlijk om te relaxen en om te genieten van de zon. Wil je wat actiever bezig zijn? Tip: Beklim de Halla san Mountain. Wanneer je de top bereikt, weet je waarvoor je het hebt gedaan. Vanaf de top heb je een adembenemend uitzicht op tempels, rivieren, een kratermeer van het eiland!

Naast de Halla san Mountain kan je ook de vulkaankrater Ilchulbong beklimmen en enkele mooie lavagrotten bezichtigen. Ook kan je in deze omgeving prima wandelen.

Jeju Island Arts Complex

Even het kunstzinnige in je naar boven laten komen? Dat kan in het Jeju Folk Arts Complex. Over het algemeen is het een grote cadeaushop, waar de prijzen heel laag liggen, maar je kunt er ook leuke kunst workshops volgen!

Overnachten in Jeju stad

Overnachten midden in het centrum van Jeju? Het prachtige Jeju Kal hotel ligt tussen de bergen en de zee op slechts 2 kilometer van het vliegveld. Restaurant, zwembad, casino en internet faciliteiten zijn aanwezig en dat voor gemiddeld 68,- euro per nacht.

Vervoer Jeju Island Zuid korea

Het eiland heeft een luchthaven, dat bij de internationale stad Jeju ligt. Verschillende maatschappijen vliegen hier een paar keer per dag naar toe vanaf Seoul. Ook is het eiland vanaf Busan prima te bereiken met een ferry. Wil je naast Jeju meer weten over van Zuid Korea? Of de hoofdstad Seoul? Lees dan ook onze handige budgettips voor een verblijf in Seoul met een mini budget.

Actuele ticket aanbiedingen voor Seoul

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
China Southern Airlines € 25,00 - € 39,00
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 19 april 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews