De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Op de schermen op de luchthaven van Kopenhagen kunnen reizigers tot op de minuut zien wanneer hun koffer op de bagageband klaar ligt.

Voorpret

100% Kopenhagen is een heel handig gidsje met een compleet overzicht van de leukste must sees in Kopenhagen.

Goedkope vliegtickets naar Kopenhagen

Deze veelzijdige stad bekend om haar prachtige musea, het Tivoli en de kleine zeemeermin is erg populair voor een stedentrip in voor- of najaar. Voor iedereen die op zoek is naar goedkope vliegtickets Kopenhagen staat hieronder een ove4rzicht met de beste actuele vliegreis aanbiedingen.

Met een klein budget naar Kopenhagen vliegen? Lees ook de tips hoe je snel alle deals kunt vergelijken om de goedkoopste tickets naar Kopenhagen te vinden!

Goedkope vliegtickets Kopenhagen: aanbiedingen

Wil je zeker weten dat je de goedkoopste vliegtickets naar de Deense hoofdstad boekt? Start dan bij een grote online vliegtickets specialist als Tix.nl of Vliegtickets.nl. Deze hebben niet alleen vaak scherpe aanbiedingen voor vliegtickets, ze vergelijken zowel de lowcost airlines als de reguliere luchtvaartmaatschappijen. Vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel zijn er namelijk meerdere mogelijkheden om naar Kopenhagen te vliegen en zo zie je meteen de meest gunstige luchthavens en luchtvaartmaatschappijen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Kopenhagen

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Nog veel goedkoper dan naar Kopenhagen vliegen ...

Soms is het beste advies om niet geen vliegticket Kopenhagen te boeken  maar op de nachttrein te springen! Mits je ver vooruit boekt (min. 2 a 3 maanden) kan je dan voor een prikkie op reis. Meer lezen: met NS v.a 58,- retour naar Kopenhagen per nachttrein!

Goedkoop vliegen? Timing is alles!

Ook dit jaar was de laatste week van juli weer de drukste week op Schiphol. Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets zijn de schoolvakanties niet het beste moment, maar moet je toch dan naar Kopenhagen vliegen, kies dan voor begin juli of einde augustus. Je zult zien dat je zo al snel een besparing van meer dan 30% kunt realiseren.!

Goedkoop naar Kopenhagen? Overweeg ook andere luchthavens..

Vanaf Amsterdam Schiphol airport of de luchthaven van Brussel is het circa 1,5 uur vliegen naar Kopenhagen. Woon je vlakbij de Duitse grens? Check  dan zeker ook de vliegtickets Kopenhagen aanbiedingen vanaf Dusseldorf en / of Keulen!

Lastminute naar Kopenhagen

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken!

Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Bepaal zelf de prijs van je tickets

Wil je echt alleen naar Kopenhagen vliegen als er een super voordelige aanbieding is? Stel een gratis cheap flight alert Kopenhagen in en bepaal zelf je maximum budget voor je vlucht!

Boek online!

Boek je vliegtickets Kopenhagen bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 45,- per vliegticket!

Transfers van de luchthaven naar Kopenhagen stad

De luchthaven van Kopenhagen ligt op 8 kilometer ten zuidoosten van Kopenhagen in Kastrup. Met de airport to city centre trein ben je binnen 12 minuten in de stad. Je kunt een kaartje kopen op het station (dit is voordeliger) en in de trein. Vanuit het centrum van Kopenhagen kun je overigens ook binnen 30 minuten doorreizen per trein naar het Zweedse Malmo.

Actuele ticket aanbiedingen voor Kopenhagen

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
NS International € 0,00
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews