De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De stad Athene is genoemd naar de Godin Pallas Athene?

Voorpret

Lees de reisgids Athene budgettips!

Vliegticket Athene

Goedkope vliegtickets Athene boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Athene aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel, goedkoop vliegen naar Athene en om tickets aanbiedingen Athene snel te vergelijken.

Lees onze tips om goedkope vliegtickets naar Athene te vinden en de tips over vliegen naar Athene!

Goedkope vliegtickets Athene? De airlines!

Vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel zijn er heel veel verschillende opties voor wie naar Athene wil vliegen. De populairste vlucht is waarschijnlijk de route Amsterdam - Athene, die door verschillende airlines wordt uitgevoerd.

We raden je zeker aan even alle tarieven voor vliegtickets Athene breder te vergelijken via bekende onderstaande vliegticket specialisten. Dan krijg je ook inzicht in de aanbiedingen Athene van Griekse en andere buitenlandse maatschappijen als Olympus en Swiss. En die kunnen soms echt veel goedkopere deals voor vliegen naar Athene hebben!

Actuele ticket aanbiedingen voor Athene

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Naar Athene? Vliegtickets + hotel vaak goedkoper!

Toegegeven dit klinkt een beetje raar, maar wij zien dat soms een reis inclusief hotel en vliegtickets Athene goedkoper is dan losse vliegtickets Athene... Voor een overzicht met reisorganisaties met de beste vlucht + hotel deals zie de Citytrips Athene tips.

Goedkope vliegtickets Athene - wanneer vliegen

Meestal zijn vliegtickets Athene met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Athene met doordeweeks vertrek.

In de vakantie kunnen juist weer tickets met doordeweeks vertrek naar Athene, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, goedkoper zijn! Speel dus even met je vertrekdata, dit kan tientallen euro's op je vliegticket schelen.

Goedkoop vliegen Athene - vroeg boeken

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Zeker bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Athene al weken voor de vlucht uitverkocht.

In de regel is dus van toepassing: boek je tickets Athene op tijd als je goedkoop wilt vliegen. Een paar keer per jaar kun je profiteren van speciale happy sale, ticket sale of de bekende KLM werelddeal weken. Hou die goed in de gaten voor speciale aanbiedingen.

Nog een vliegticket tip: regel je vlucht zelf en boek je vliegtickets naar Athene bijvoorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket! 

Goedkope vliegtickets Athene boek je om ....

De meeste airlines introduceren vliegtickets aanbiedingen Athene vroeger op de ochtend dan wel later op de avond. Omdat de meeste vliegticket aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste momenten om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Athene!

Goedkoop naar Athene vliegen vanaf...

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf en Brussel of vanaf regionale luchthavens. Het kan je tientallen euro's op je vliegticket Athene schelen! Steeds vaker vliegen de lowcostairlines vanaf luchthavens als Rotterdam of Eindhoven. Neem die zeker mee in je vergelijk!

Goedkoop naar Athene? Meer tips!

Goedkope vliegtickets Athene gevonden? Hier tref je meer Athene budgettips.

Gratis cheap tickets Athene service Veel mensen realiseren zich dit niet maar als je een beetje flexibel bent met je vertrekdagen is het handig om gebruik te maken van  een gratis cheap flight alert voor Athene. Je geeft 1 x je max. budget op en als er een airline is met een passende aanbieding dan krijg je een e-mail.

Vliegen Athene - luchthaven

Transfers
De luchthaven van Athene, officieel Eleftherios Venizelos International Airport, ligt op 33 kilometer ten zuidoosten van de stad. Ieder half uur gaat er een metro naar hartje Athene en buiten de aankomst hal staan bussen. Lijn E95 brengt u rechtstreeks naar het centrum. Ook taxi's zijn er in overvloed. De reis duurt, afhankelijk van de drukte en je adres in Athene, circa 45 minuten. Kosten: 15 a 25 euro.

Eten en drinken
De luchthaven van Athene beschikt over een groot aantal restaurants, maar het uniekste plekje op het vliegveld is de Skyviewbar. Vandaar uit heb je specatculair uitzicht over landende en opstijgende vliegtuigen!

Informatie
Op het vliegveld van Athene tref je in de aankomsthal verschillende informatiepunten waar je men je kan informeren over hotels, tranfport en bezienswaardigheden van Griekenland.

Actuele ticket aanbiedingen voor Athene

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
Kayak € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews