De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Niet alleen swingers maar ook sportliefhebbers kunnen in Sydney hun hart ophalen. Rondom Sydney tref je enkele prachtige golfbanen, je kunt hier fantastisch duiken en de kust voor Sydney is perfect om te surfen!

Voorpret

Ontdek Sydney in onze reisgids met heel veel vakantie Sydney tips inclusief bezienswaardigheden en de leukste restaurants in Sydney!

Uitgaan in Sydney

Uitgaan in Sydney

Sydney is enerzijds een bruisende wereldstad waar je heerlijk kunt winkelen en schitterende musea kunt bezoeken. Anderzijds kan je hier ook prima een weekje ontspannen en genieten van de zon aan de mooie stranden. Maar wat maar weinig mensen weten is dat je in Sydney ook geweldig kunt uitgaan!

 

Uitgaan in Sydney

De grootste stad in Australië heeft tevens het meest bruisende uitgaansleven van het land. De meeste uitgaansgelegenheden vind je in de wijken Darling Harbour, Kings Cross en het Central Business District van Sydney. Hieronder enkele favoriete adressen!

Pontoon
Vanuit Pontoon heb je een schitterend uitzicht over Darling Harbour. Geniet vanuit luxe, luie loungestoelen (binnen en buiten)  van swingende muziek en een vrolijk gezelschap.
201 Sussex Street, Cockle Bay Wharf, Sydney

The World Bar
Door de vele hostels in de wijk Kings Cross vind je hier veel backpackers die Sydney aandoen. The World Bar is een druk en gezellig cafe dat perfect is om een avond in Sydney ontspannen te beginnen.
24-26 Bayswater Road, Kings Cross, Sydney

Cheers
Een echte Australische gewoonte is om sport te kijken met je vrienden in een pub. Cheers is voorzien van 30 televisie schermen waar je wedstrijden uit de hele wereld kunt volgen. Later op de avond gaan de tv's uit, de muziek aan en de voetjes van de vloer!
561 George Street, Sydney

Uit eten in Sydney en andere tips

Lees meer over Sydney (van bezienswaardigheden tot leuke restaurants) f blader door de andere tips voor reizen naar Australie.

Budget deals

Top Tips Per Type