De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Ook het dagelijks leven is in Albanie goedkoop. De prijzen in winkels en restaurants liggen fors lager dan bij ons. Op een terras betaal je zelden meer dan 1,50 euro voor je biertje of glaasje fris. Uit eten gaan doe je ook al voor 10,- tot 15,- euro p.p..

Voorpret

Bekijk de opnames in vakantieland Albanie van "Wie is de Mol"

Vakantie in Albanie

In Albanië vind je prachtige stranden, geweldige natuurgebieden en aantrekkelijke steden. Toeristen komen er nog bijna niet. Goedkoop op vakantie naar Albanie is dan ook heel goed mogelijk. Bekijk hier de beste deals en last minutes!

Bekijk hier de beste deals en last minutes!

Goedkope Albanie vakantie

Albanië ligt in het zuiden van Europa aan de Adriatische Zee en Ionische Zee. Met Montenegro Kosovo in het noorden, Macedonie in het Oosten en Griekenland in het zuiden.

Aan de kust van Albanie liggen o.a. grote bruisende badplaatsen als Durrës, Sarande en Ksamil. Maar ook sfeervolle kleine badplaatsen waar de tijd stil heeft gestaan tref je aan de Albanese Rivièra.

Vakantie Albanie 2023 / 2024 aanbiedingen tref je bij:

Helaas zijn de populaire Corendon Albanie vakantie reizen recent gestopt. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Tirana

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Vakantie Albanie all inclusive

Een paar jaar geleden hadden ineens meerdere touroprators waaronder Corendon en TUI strandvakanties Albanie in de aanbieding. Helaas hebben voor 2024 tot dusverre slechts 2 reisorganisaties geweldige en luxe all inclusive aanbod van Albanie ontdekt. Een leuke all inclusive Albanie vakantie boek je voordelig bij de Vakantiediscounter. en TUI

De meeste all inclusive resort aanbiedingen voor de zomervakantie gaan naar de badplaats Golem gelegen in de bekende regio Durres. Tip: vanuit hier maak je makkelijk een uitstapje naar de hoofdstad Tirana. Bezoek er de Et’Hem Bey Moskee. Ook het Nationaal Historisch Museum is interessant om te leren over de geschiedenis van Albanië. All inclusive tip: voor breder advies over all inclusive vakanties in en buiten Albanie kun je Verliefdopallinclusive raadplegen. Een website die gespecialiseerd is in het helpen vinden van het beste all-inclusive hotel voor jouw persoonlijke wensen, zo vergelijken zo alleen al in Albanie zestien aparte all-inc resorts.

Rondreis Albanie

Een rondreis door Albanië is zeer de moeite waard. Behalve zon, zee en strand heeft het land nog veel meer te bieden. Er zijn schitterende nationale parken. Ook de hoofdstad Tirana wil je niet missen als je naar Albanië op vakantie gaat.

Kijk in ieder geval bij de TUI Albanie rondreis aanbiedingen. Je treft er 8 daagse en 15 daagse groepsreizen. Maar ook een super mooie fly drive met huurauto Albanie Montenegro Kosovo.

Liever op de bonnefooi reizen naar Albanie? Je kunt prima los je tickets naar het vliegveld van Tirana boeken en daar een auto huren. Buiten de schoolvakanties zal je ter plaatse zelfs geen problemen hebben een hotel aan zee te vinden. Tip: goedkope rechtstreekse vluchten Albanie zijn er bij TUIfly vanaf Brussel!

TUIfly vanaf Brussel!

Is vakantie in Albanie veilig?

Albanie is geen gevaarlijk land. De veiligheidsrisico s tijdens een vakantie in dit land zijn gering. Het officiële reisadvies Albanië van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is dan ook groen!

De bevolking van Albanie is erg gastvrij en vriendelijk. Natuurlijk er is wel wat kleine criminaliteit. Kijk in drukke winkelstraten uit voor zakkenrollers. Laat ook geen dure spullen achter om auto inbraak te voorkomen.

Praktische reisinformatie Albanie

  • Albanie is een Europees land en is kandidaat-lidstaat voor toetreding tot de Europese Unie.
  • Je kan zowel met een geldige ID-kaart als paspoort naar Albanie reizen.
  • De lokale munteenheid is de lek maar je kan op veel plaatsen ook met Euro's betalen.
  • Pinnen met je Nederlandse bankpas is bij vrijwel alle automaten mogelijk.

Actuele ticket aanbiedingen voor Tirana

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
TUIFly.be € 0,00
TUI.nl € 0,00 Additionele toeslag per vakantieboeking: €2,50 calamiteitenfonds en €37.50 boekingskosten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews