De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Goedkope hotels Berlijn

hotels
Hotels in Berlijn
vanaf 6,-

Met de trein naar Berlijn

hotels
Treinreizen Berlijn
vanaf 78,-

Wist je dat...

Door Berlijn rijden ongeveer 155 buslijnen.

Voorpret

Boek online je treinkaartje naar Berlijn bij NS Hispeed dan krijg je een handige Berlijn reisgids vol leuke tips m.b.t. musea en bezoenswaardigheden voor op je mobiel cadeau.

Uitgaan Berlijn

Uitgaan Berlijn
Een avond uit in Berlijn heeft voor ieder wat wils. Beleef het wereldberoemde orkest de Berliner Philharmoniker of bezoek Berlijn tijdens een van de vele festivals die in de stad worden gehouden.

Uitgaan Berlijn - Orkest Berliner Philharmoniker

Herbert von Karajan stond aan het hoofd van de Berliner Philharmoniker. Dit wereldberoemde orkest speelt in de Philharmonie am Kulturforum. De zaal is regelmatig uitverkocht en staat bekend om het zicht en de akoestiek. Je zit nooit meer dan 30 meter van het podium af. De beste tijd voor een bezoek zijn de Berliner Feestwochen in september.

Uitgaan Berlijn - Carnaval der Culturen

Aan het einde van de lente wordt ieder jaar in Berlijn het Carnaval der Culturen gevierd. Dit festival, dat vier dagen duurt, belooft een waar spektakel en een fantastische sfeer.

Uitgaan op het Potsdammer Platz

Op de Potsdammer Platz heb je allerlei soorten vermaak. Je vindt er winkels, filmhuizen, bioscopen. Je kunt ook naar één van de twee IMAX-theaters gaan waar je 3D films kunt kijken op het grootste bioscoopscherm van Duitsland.

Internationale Filmfestspiele voor filmfreaks

Ben je een echte filmfreak, bezoek dan de Berlinale Internationale Filmfestspiele. Dit internationale filmfestival vindt meestal in de tweede en derde week van februari plaats.

Cultureel centrum: Kulturbrauerei

De Kulturbrauerei is een oude brouwerij dat omgetoverd is tot cultureel centrum. Je kunt er eten, dansen en loungen. Daarnaast is er een theater en een bioscoop. Een echte topper voor een avondje uit!

Salsadansen bij Havanna!

Wil je een avond lekker uit je dak gaan? Dans dan de salsa of de merengue bij Havanna aan de Hauptstraße!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews