De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

gasten van het Royal Sea Aquarium Resort Curacao, Dolphin Suites Curacao en Lions Dive Curacao gratis toegang hebben tot het Sea Aquarium Curacao?

Voorpret

Neem alvast een kijkje in het Sea Aquarium Curacao met dit filmpje, waar je kunt zien hoe je met de hand haaien kunt voeren.

Sea Aquarium Curacao

Sea Aquarium Curacao
Het Sea Aquarium Curacao is waarschijnlijk de belangrijkste attractie van Curacao. Je kunt hier rustig een of meerdere dagen doorbrengen, want er is ontzettend veel te zien en te doen. Het Curacao Sea Aquarium ligt niet zo gek ver bij Willemstad vandaan en bestaat uit een hele serie aquaria die met de open zee in verbinding staan.

Sea Aquarium Curacao: educatie en entertainment

Het Sea Aquarium Curacao, of Seaquarium zoals het ook wel genoemd wordt, is een combinatie van educatie en entertainment. In het Sea Aquarium Curacao tref je onder meer een dolfinarium aan, maar ook aanraakbassins waar je bijvoorbeeld roggen kunt aaien. Het Sea Aquarium Curacao biedt ook onderdak en opvang aan zieke zeedieren zoals zeeleeuwen en zeeschildpadden. Die worden in het Sea Aquarium verzorgd en daarna vaak weer in de vrije natuur uitgezet. Het Curacao Sea Aquarium besteedt heel veel aandacht aan informatie en uitleg over het leven van de zeedieren.

Curacao Sea Aquarium Resort

Omdat veel vakantiegangers aan één bezoek aan het Sea Aquarium Curacao niet genoeg hebben, zijn er naast het Sea Aquarium verschillende hotels gebouwd, waaronder het Royal Sea Aquarium resort Curacao, het Lions Dive Resort en het Dolphin Suites Curacao resort.Kijk voor de mooiste beach resorts in onze top 10!

Gasten van het Royal Sea Aquarium resort Curacao en Dolphin Suites Curacao hebben gratis toegang tot het Sea Aquarium Curacao, inclusief de Dolphin Academy. Als je wilt kun je tijdens je vakantie op Curacao dus elke dag naar het Sea Aquarium. Maar het Royal Sea Aquarium resort Curacao heeft ook heerlijke parelwitte stranden waar het ook goed toeven is! Voor een aanbieding naar een van deze resorts kijk je bij TUI.nl Reizen.

Curacao Sea Aquarium: met de hand haaien voeren

Heel bijzonder is het bassin waar duikers en snorkelaars onder water vissen kunnen voeren. Haaien voeren? In het Sea Auqarium Curacao kan dat ook. De haaien zitten achter een plexiglas wand met daarin gaten om de visjes door te steken. Let wel op je vingers! Houd je het liever droog, maar wil je toch de onderwaterwereld bekijken? Dan kun je in het Curacao Sea Aquarium de onderwaterwereld bekijken vanuit een soort duikboot of gewoon langs een van de vele kleinere aquaria lopen.

Dolfijnen ontmoeten

Een van de grootste attracties van het Sea Aquarium Curacao is natuurlijk het dolfijnenbassin. Hier worden niet alleen op gezette tijden spectaculaire dolfijnenshows gegeven, maar je kunt hier in de Dolphin Academy ook zwemmen met dolfijnen. Dit zwemmen met dolfijnen is razend populair en je kunt dit dan ook het beste al voor je Curacao vakantie reserveren. Verder kun je bij de Dolphin Academy in kleine groepjes dolfijnen ontmoeten. Een dolfijnentrainer legt je alles uit over dit bijzondere zeedier en je mag de dolfijnen ook aanraken en aaien.

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews