De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De temperatuur van het zeewater op de Canarische eilanden is in December gemiddeld nog 20 graden!

Voorpret

Bekijk onze online reisgids voor de Canarische eilanden.

Canarische eilanden in December

Naar de Canarische eilanden in December? De Canarische eilanden kennen geen winter. De gemiddelde temperatuur schommelt hier altijd tussen de 17 en 24 ºC!

Canarische eilanden december 2018: de top 3!

Op vakantie in december met de garantie van lekker weer? Als je niet te lang wilt vliegen dan zijn de Canarische eilanden de beste optie voor een weekje winterzon!

De leukste aanbiedingen, voordelige last minute reizen en vakanties naar de Canarische eilanden 2018 tref je bij:

  • Eliza was here - verblijf in charmante en bijzondere finca's en kleine sfeervolle hotels. Aanbod op de Canarische eilanden: Gran Canaria en Tenerife. Altijd huurauto bij je vakantie inbegrepen!
  • TUI - breed aanbod met reizen naar: La Palma, Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife! Ook all inclusive reizen.

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Canarische Eilanden

Weer: Canarische eilanden december

Tijdens onze winter voelt het eigenlijk overal op de Canarische eilanden als lente. Toch zijn er wel degelijk nog flinke verschillen in temperatuur!

De gemiddelde maximum temperatuur is in december op La Palma 17 graden, op Fuerteventuara 20 graden en op Gran Canaria 21 en Lanzarote graden. Op Tenerife is er in december een groot verschil tussen noord (18 graden) en zuid (21 graden)!

December Canarische eilanden: Gran Canaria & Tenerife

Bekijk voor nog veel meer specifieke tips voor een vakantie op de Canarische eilanden de december special van Gran Canaria. Maar ook Curacao, Florida of Egypte zijn heerlijk in december.

Zoek je gewoon een voordelige last minute vakantie? Check dan ons overzicht met lastminute tips of bekijk de top aanbiedingen voor een zonvakantie!

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews