De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Columbus had diverse huizen op Gran Canaria want dit eiland was een belangrijke uitvalsbasis voor zijn reizen.

Voorpret

Naar de Canarische Eilanden in de winter? Zelfs in December is het hier nog heerlijk vakantie vieren!

Canarische Eilanden

Vakantie op de Canarische eilanden? De Canarische eilanden staan jaar rond garant voor een heerlijke zonvakantie! Naast het fijne klimaat, tref je hier ook een prachtig landschap, je kunt fantastisch watersporten en schitterende wandelingen maken.

Blader door deze online reisgids voor informatie en 101 vakantie Canarische eilanden tips. Op zoek naar een leuke aanbieding? Je treft hier info voor vliegen naar de Canarische eilanden en een overzicht met aanbieders van vakantie reizen en hotels voor een zonvakantie op de Canarische eilanden.

Goedkope vakantie Canarische eilanden, all inclusive of luxe vakantie Canarische eilanden aanbieding?

Wil je een beeld krijgen van het vakantie aanbod naar de Canarische eilanden? Hieronder een overzicht van de specialisten, met een bijzonder hotel aanbod of juist zeer scherpe aanbiedingen.

All inclusive vakantie op de Canarische eilanden
Hiervoor heeft TUI.nl reizen veel keuze met all inclusive vakantie Canarische eilanden aanbiedingen.

Bijzondere vakantie op de Canarische eilanden
Als je een hotel zoekt dat net iets anders dan anders is dan zal Eliza was here je waarschijnlijk erg aanspreken. Op de Canarische eilanden hebben ze enkele echt geweldige accommodaties. Van een luxe vakantie in een landhuis hotels tot eenvoudige wijnboerderijen en sfeervolle finca's. Bovendien boek je, je reis incl. vlucht + huurauto.

Goedkope vakantie op de Canarische eilanden - voor voordelige vakantie aanbiedingen naar de altijd zonnige Canarische Eilanden kan je o.a. uitstekend terecht bij WaarSchijntDeZonWel.nl.

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Canarische Eilanden

Op vakantie naar de Canarische Eilanden? Ontdek Tenerife!

Tenerife is van alle bestemmingen op de Canarische eilanden waarschijnlijk het meest favoriet in Nederland. Zin in een zonvakantie? Tenerife is dan ideaal! Van de Canarische Eilanden is Tenerife het grootste en volgens velen het mooiste eiland. Bijna 48% van dit Canarische eiland is tot beschermd natuurgebied verklaard! Bovendien heeft Tenerife een uniek klimaat met jaar rond 19-25 graden.

Actieve vakanties Canarische Eilanden? Surfen, duiken of wandelen op de Canarische eilanden!

Surfen of Duivakantie Canarische eilanden - Fuerteventura is na Tenerife het grootste van de Canarische eilanden en het minst dicht bevolkte. Dit Canarische eiland is zeer geliefd onder gezinnen en een ideale bestemming als je wilt duiken of surfen tijdens je vakantie. Meer info voor een actieve zonvakantie, vliegen naar dit eiland of aanbiedingen vergelijken: vakantie Fuerteventura

Ook Lanzarote is een favoriete bestemming op de Canarische eilanden voor diegenen die tijdens hun zonvakantie willen surfen of duiken. Lanzarote is het meest oostelijk gelegen van de Canarische eilanden met een prachtig landschap met maar liefst 140 vulkanen, kraters en zwarte lavastranden. Het eiland wordt dan ook wel Isla de los Volcanos genoemd. Meer info en een selectie vakantie aanbiedingen en tips voor vliegen naar Lanzarote: vakantie Lanzarote

Wandelvakantie Canarische Eilanden - San Miguel de La Palma is één van de meest groene en bergachtige eilanden van de Canarische Eilanden en volgens velen is La Palma het mooiste. Heel La Palma is een door de Unesco beschermd biosfeerreservaat! Meer info over wandelen op La Palma, praktische vakantie tips & een overzicht met aanbiedingen voor vakantie, vliegen en autohuur: vakantie La Palma 

Zonvakantie Canarische Eilanden? Gran Canaria!

Gran Canaria met zijn prachtige stranden, een afwisselend landschap en altijd schijnende zon is voor velen de ideale bestemming voor een korte of langere zonvakantie. Op dit Canarische eiland is een zeer ruime keuze uit hotels en vakantiehuizen. Van goedkope appartementen tot luxe all inclusive vakantie resort.

Meer informatie, tips en aanbiedingen voor vliegen of vakantie op zonnig Gran Canaria: vakantie Gran Canaria

Tips: goedkoop vliegen Canarische Eilanden

Het hele jaar rond kan je o.a. met TUIfly direct naar de de grote Canarische Eilanden vliegen. Soms zijn er aanbiedingen om via Madrid te naar de Canarische eilanden te vliegen. Een rechtstreekse vlucht is circa 4 uur vliegen, met tussenstop min. 5,5 uur. Ook erg handig is vliegennaar.nl  vliegen naar-Canarische Eilanden, hier vergelijk je gemakkelijk vliegtickets naar de verschillende eilanden.

Tips: goedkoop vliegen Canarische eilanden
* Vaak is doordeweeks vliegen goedkoper dan vliegen in het weekend.
* Last minutes zijn niet altijd het goedkoopst! Wil je in de schoolvakanties vliegen? Goedkope tickets voor vliegen naar de Canarische eilanden moet je dan vroeg boeken!

Meer tips: goedkope vliegtickets vinden naar Spanje

Je kunt ook tussen de verschillende Canarische eilanden vliegen. Vaak zijn de vliegtickets lokaal goedkoop te boeken. Vliegen tussen de eilanden duurt circa 30 minuten tot een uur.

Eilandhoppen? Vakantie Canarische eilanden!

Naast de bekende Canarische Eilanden Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, La Palma, Lanzarote en Tenerife zijn er ook nog een groot aantal minder bekende maar minstens zo mooie eilanden.

De kleinere Canarische eilanden El Hierro, La Gomera, Graciosa, Alegranza, Montana Clara, Isla de Lobos, Roque del Este en Roque del Oeste staan meestal niet in de brochures, maar je kunt er tijdens je vakantie wel een dagje naar toe 'hoppen'. Zeker doen want juist de kleinere eilanden hebben vaak een prachtige natuur en nog authentieke charme!

Vakantie op de Canarische Eilanden met kinderen

De Canarische Eilanden zijn een veilige bestemmingen voor vakantie met kinderen. Inentingen zijn voor vakantie op de Canarische eilanden niet nodig en ook het kraanwater is drinkbaar (hoewel het naar chloor smaakt). Veel all inclusive vakantie resorts op de grotere Canarische eilanden bieden een babysit service en een miniclub aan.

Vakantie weetjes Canarische eilanden

• Hoofdstad Canarische eilanden: Las Palmas de Gran Canaria en Santa Cruz de Tenerife

• Aantal inwoners Canarische eilanden: 2 miljoen

• Oppervlakte Canarische eilanden: 12 x Texel

• Klimaat Canarische eilanden: tropisch met een gemiddelde temperatuur van 21 graden

• Taal Canarische eilanden: Spaans

• Tijdsverschil Canarische eilanden met Nederland: één uur vroeger.

• Telefooncode Canarische eilanden: +34

• Munteenheid Canarische eilanden: Euro

• Visum Canarische eilanden: geen visum vereist voor de Canarische eilanden

Rezien naar Canarische eilanden? Meer vakantietips!

Kijk voor aanbiedingen van vakantie reizen naar zon, zee & strand ook even bij deze 12 tips!

Vergelijk vakantie op de Canarische eilanden ook met vakantie  op andere mooie eilanden van Spanje.

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews