De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Er sinds kort een spannende 4-dimensionale film te zien is in attractiepark Slagharen!

Voorpret

Vlakbij attractiepark Slagharen zijn 2 ponyparken Slagharen & Ponyparkcity.

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Lekker een dagje ertussenuit? Attractiepark Slagharen heeft zowel voor jong als oud leuke attracties! Zo kun je een ritje maken in de achtbaan, nat gespetterd worden in de wildwaterbaan of het park even rustig vanuit de hoogte bekijken in de Monorail. Dit leuke park is te vinden in Slagharen dat in de gemeente Hardenberg ligt.

Hier tref je informatie over de attracties en attractiepark Slagharen shows, maar ook voor de adresgegevens en toegangsprijs kun je hier terecht. Zoek je informatie over het Ponypark? Kijk dan bij Ponypark Slagharen

Een dagje attractiepark Slagharen of een weekendje?

In attractiepark Slagharen zijn veel leuke attracties, maar het vakantiepark bij Slagharen biedt alle mogelijkheden voor een gezellig weekendje weg of een vakantie met het hele gezin! Bovendien profiteer je bij je verblijf van gratis onbeperkt entree tot het attractiepark! Je boekt al een verblijf in een leuke, volledig ingerichte wigwam v.a. 139,- voor het hele gezin! Of wat dacht je van een luxe vakantiewoning v.a. 240,- voor een weekend arrangement! Ook zijn er weer huisjes met eigen pony te huur.

Spanning & sensatie in attractiepark Slagharen

In attractiepark Slagharen zijn veel leuke attracties voor zowel oud als jong. Spannende, draaiende, zwevende, rijdende attracties en leuke attracties met water. Zo zijn er leuke attracties waar je met het hele gezin in kunt en superspannende attracties waar je lef voor nodig hebt!

Enterprise
Wil je even ervaren hoe het is om een straaljagerpiloot te zijn? Stap dan in de Enterprise en voel het effect van G-krachten op je lichaam. Razendsnel gaat deze attractie over de kop.
Looping Star
In het thema van het park ‘western' is ook deze achtbaan gebouwd. Met deze westerntrein ga je naar 29 meter hoogte om vervolgens met 80 km per uur naar beneden te suizen. Erg spannend en leuk!
Ripsaw Falls
In deze attractie ga je met een boomstam de wildwaterrivier op en ga je door de stroomversnellingen razendsnel naar beneden toe. Risico is wel dat je nat gespetterd kunt worden!
Hara Kiri
Op deze waterglijbaan kun je met een luchtband razendsnel naar beneden toe. Je kunt zowel met z'n tweeën als alleen (vanaf acht jaar) in deze attractie.
Free Fall
In deze spannende attractie word je eerst 40 meter omhoog geschoten en vervolgens ga je weer razendsnel naar beneden. Hierdoor heb je het gevoel dat je even gewichtsloos  bent.

Toegangsprijs van attractiepark Slagharen

De toegangsprijs van Slagharen is aan de kassa in 2014 €22,50 per persoon. Kinderen t/m drie jaar zijn gratis. Wanneer je vaak attractiepark Slagharen bezoekt, kun je een seizoenspas aanschaffen. Voor €52,50 heb je een heel seizoen toegang tot het park en hoef je niet bij de kassa in de rij te staan. Bij drie bezoeken aan het attractiepark ben je met de pas dus al goedkoper uit!

Weet je al precies wanneer je Slagharen gaat bezoeken? Bestel dan online tickets tegen voordelige prijzen! Tip: in sommige gevallen is een ticket zonder datum goedkoper. Vergelijk deze dus goed! Je hoeft als je zelf de tickets print ook niet in de rij te staan!

Leuke attracties voor het hele gezin.

• Chuck Wagon
Een klein reuzenrad met huifkarren als wagons. Zo kun je even uitrusten en heb je een mooi uitzicht over het park.
• Kid's Country
Voor de allerjongsten is er de Kid's Country. In dit overdekte speelparadijs is een waterspeelplaats te vinden, een kleine uitvoering van het piratenschip en klim- en klauterbouwwerken.
• Monorail
Als je een kijkje wilt nemen van het park dan zit je in de Monorail goed. Vanuit de hoogte heb je een uitstekend uitzicht over het park.

Nieuw in attractiepark Slagharen!

In attractiepark Slagharen is een nieuwe attractie, namelijk de 4-dimensionale attractie El Teatro. In de 20 minuten durende film Haunted House gebruik je al je zintuigen om lekker te griezelen. Het is net alsof je in een oude verlaten villa bent!

Spectaculaire shows in attractiepark Slagharen

Behalve de vele attracties zijn er in de weekenden, op feestdagen en in de vakanties ook nog allerlei shows in attractiepark Slagharen te zien.

Main Street Music and Dance show
Op Main Street kun je deze mini musical bewonderen. De dansers en danseressen dansen en zingen in prachtige kostuums op de muziek uit het oude New Orleans.
Line dancing
Als je wil leren dansen als een echte comboy of cowgirl, kun je op zaterdag of zondag komen naar de line dance demonstratie. Je leert op traditionele countrymuziek passen uit de line dance.
Mascotte Express
Als je op de foto wilt met de mascottes uit het park, dan moet je naar de Mascotte Express toe komen.
Zomerparade
Tijdens de zomerparade zijn o.a. clown's, oldtimers, steltenlopers en de mascottes te zien. De parade is te zien in de weekenden en in de zomervakantie om 4 uur 's middags.
The Miracle of Lights Parade
Eigenlijk is deze parade hetzelfde als de Zomerparade, maar bij deze parade worden het park, de voertuigen en de mascottes verlicht door lampjes. Deze lichtjesparade begint om half acht 's avonds en is alleen te zien gedurende de herfstvakantie.

Eten en drinken in pretpark Slagharen

Na een dagje in het park te hebben rondgelopen is het lekker om even rustig aan een hapje en een drankje de dag door te nemen.

Restaurants
Je kunt eten bij restaurant Cartwright Family of bij de Mountain Lodge. Bij Cartwright Family kun je terecht voor vegetarische, Mexicaanse en alledaagse gerechten. Dit restaurant heeft een Mexicaanse uitstraling. In de Mountain Lodge kun je terecht voor een belegd broodje, maar ook voor een complete maaltijd. De restaurants zijn geopend tot minimaal 20.00.

Snelle snack
Wanneer je even snel wat wilt eten tijdens je dag in het park, kun je bij Blacksmith's terecht voor een puntzak met heerlijke Vlaamse frietjes. Bij de County Court kun je snackgerechten halen.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews