De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Ponypark Slagharen & Ponyparkcity

Ponypark Slagharen & Ponyparkcity

Vakantie in Ponypark Slagharen? Er zijn weer huisjes met eigen pony te huur! Maar ook het nabijgelegen Ponypark vakantiepark Ponyparkcity krijgen kinderen een eigen Shetland pony bij hun vakantiehuis en toegang tot het Slagharen attractiepark.

Vakantie in Ponypark Slagharen? De pony's bij je vakantiehuis zijn terug!

Terug van weg geweest: de pony's bij de huisjes van Slagharen! 
Waar Slagharen een periode geen huisjes met pony meer verhuurde en je voor een dergelijke vakantie moest uitwijken naar het nabijgelegen (en ook erg leuke) vakantiepark met pony's bij het huisjes Ponypark City, zijn de pony's terug op Slagharen. Beleef als een echte cowboy de leukste avonturen met je pony aan je zijde en verblijf in één van de Buffalo Ranch Houses op ponypark Slagharen tegen scherpe prijzen. Je boekt al een weekend in een vakantiehuisje met eigen pony v.a. 219,-.

Je eigen Pony bij Shetland Ponypark Ponyparkcity

Vakantie in Ponyparkcity is vooral zo populair omdat kinderen bij hun vakantiehuisje ook hun eigen Shetland pony krijgen. Iedere dag kunnen ze vervolgens deelnemen aan gratis pony rijlessen o.l.v. ervaren instructeurs. Het Ponypark organiseert bovendien dagelijks speciale activiteiten, de miss / mister pony verkiezing bijvoorbeeld voor de mooist versierde pony. Maar gewoon je eigen pony verzorgen is natuurlijk ook al een feest!

Ponyparkcity aanbieding De Ponyparkcity ranch houses, incl. onbeperkt toegang voor het hele gezin tot Attractiepark Slagharen en een pony voor de kinderen huur je v.a circa 420,- voor een lang weekend (3 nachten / 4 dagen). Het heeft overigens weinig zin om te wachten op een scherpe Ponypark lastminute, het park is ver vooruit uitverkocht. Meer info: Ponyparkcity. 

Adres: Ponypark Ponyparkcity, Doozemansteeg 1 Collendoorn. 

Extra: Gratis entree tot Attractiepark Slagharen

Bij vakantie in het Ponypark vakantiepark is ook gebruik van alle attracties van en de zwembaden van Attractiepark Slagharen inbegrepen. Er gaat zelfs een speciaal Ponyparkcity treintje naar het 5 km. verderop gelegen Attractiepark Slagharen. Geen wonder dat Ponyparkcity recent de prijs won van meest kindervriendelijke vakantiepark van Nederland!

In attractiepark Slagharen zijn veel kermisachtige en spannende attracties, maar ook leuke attracties voor de kleintjes. Meer over het attractiepark.

Meer vakantie Slagharen aanbiedingen

Gaat het je minder om je eigen Shetland Pony bij je huisje en meer om een leuk verblijf in en met onbeperkt entree tot het attractiepark Slagharen? In het naast het attractiepark gelegen vakantiepark kan je voor heel voordelig logeren in een leuk chalets of volledig ingerichte wigwam.

Kijk voor scherp geprijsde aanbiedingen bij Vakantiepark Slagharen.

Tip: nu ook pony vakantie Center Parcs Meerdal!

Een super leuk alternatief voor een verblijf in Ponypark Slagharen als het vooral om de pony bij je vakantiehuisje gaat is een vakantie in een pony cottage bij Center Parcs Meerdal in Limburg. Als je hier een weekendje naar toe gaat is twee hele dagen een eigen pony om te verzorgen inbegrepen bij de huur van het vakantiehuis. Bovendien is er ook nog les / begeleiding voor de kinderen met de pony's, krijgen de kids een ponypaspoort etc.. De speciale pony cottages liggen rondom de rijbak, dus papa en mama kunnen vanaf hun eigen terras de vorderingen van kids en pony's volgen www.centerparcs.nl/meerdal. In het park is overigens nog veel meer te doen en het ligt in een super mooie omgeving!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews