De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Bolivia

Vanaf Schiphol of Brussel is het circa 15 - 20 uur vliegen naar Bolivia. Lees onze tips om goedkope vliegtickets naar Bolivia te vinden en de tips over vliegen naar Bolivia!

Vluchtduur en vliegtickets Bolivia aanbod

Vanaf Schiphol is het afhankelijk van je bestemming en het aantal tussenstops circa 15 a 20 uur vliegen naar Bolivia. Vanaf Amsterdam zijn er meerdere mogelijkheden om naar Bolivia te vliegen waaronder KLM.

Als je de tarieven voor tickets van alle maatschappijen wilt vergelijken, dan begin je echter het makkelijkste bij ticket deal onthuller als Vliegennaar.nl. Deze website heeft toont namelijk zowel scherpe aanbiedingen voor vliegtickets van luchtvaartmaatschappijen als de allerbeste acties van reissites. 

Actuele ticket aanbiedingen voor La Paz Bolivia

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Bolivia > Tip 1

Tickets met doordeweeks vertrek naar Bolivia, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.

Goedkoop ticket Bolivia > Tip 2

De meeste airlines introduceren nieuwe tickets aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste tickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Bolivia!

Goedkoop vliegen Bolivia > Tip 3

Boek je tickets Bolivia bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van tickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per ticket!

Goedkope tickets Bolivia > Tip 4

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope tickets moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken!

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope tickets Bolivia > Tip 5

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de tickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of regionale luchthavens bij jou in de buurt.

Vliegen Bolivia > Luchthaven info

Vanuit Europa vlieg je het beste naar Bolivia via Peru (Lima) of Chili (Santiago). De meeste reizigers vliegen naar het internationale vliegveld van La Paz (El Alto) of naar de lager gelegen stad Santa Cruz (vliegveld Viru Viru International), in het oosten van het land. 

Cheap tickets? Gratis Bolivia Cheap Flight alert!

Zeker weten dat je niet te veel betaald voor je vliegticket naar Bolivia? Op vliegennaar.nl kan je gebruik maken van een Flight Alert e-mailservice o.b.v. het maximale bedrag dat je wilt betalen voor een vliegticket naar één van de luchthavens van Bolivia.

Actuele ticket aanbiedingen voor La Paz Bolivia

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Lufthansa € 25,00 - € 39,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews