De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Dusseldorf budget tips

Dusseldorf budget tips
Goedkoop naar Dusseldorf? Je kunt een fantastisch weekend in Dusseldorf hebben zonder dat het veel hoeft te kosten! Lees onze budget tips voor leuke uitstapjes die bijna niets kosten, reizen naar Dusseldorf en leuke goedkope hotels!

Goedkoop Dusseldorf verkennen > Welcome Card

Zoals in veel grote steden kun je op het VVV-kantoor van Dusseldorf een Welcome kaart kopen die je toegang verleent tot meerdere musea. Daarnaast kun je met deze kaart gebruik maken van het openbaar vervoer.

De Welcome Card kost je 9 euro en is af te halen recht tegenover het station. Dit is de goedkoopste en simpelste manier om de stad Dusseldorf goed te leren kennen: vrij entree in veel musea en attracties; korting op opera, theater en boottochten; in diverse gelegenheden een gratis drankje; gratis vervoer met bus, tram en metro.

Goedkoop naar Dusseldorf met de trein

Je rijdt per trein in twee uur vanuit centrum Nederland naar Dusseldorf. Als je zorgt dat je een week vooruit reserveert, bespaar je bijna de 50% op je treinkaartje. Kijk op de website van NS Internationaal NS International, enkeltje Dusseldorf v.a € 19,-

Als je een paar nachten in Dusseldorf wilt blijven kan het nog voordeliger zijn om je treinreis + hotel ineen te boeken. De leukste aanbieding vonden wij bij TUI; een 4-daags weekend arrangement met verblijf in een 4* hotel met treinretour v.a 207,-.

Kijk voor meer informatie over treinreizen naar Dusseldorf in onze online reisgids vol treintips Dusseldorf. 

Goedkoop uit eten in Dusseldorf

In de tavernes in het centrum kan je vaak prima eten, voor weinig geld en de streekspecialiteiten proeven. Tip: probeer de Rheinischer Sauerbraten, een heerlijk streekgerecht van dunne plakjes gesneden rundvlees met een saus van druiven en amandelen. Vaak krijg je er pannenkoekjes van geraspte aardappelen bij. Lekker!

Goedkoop hotel in Dusseldorf tips

Zoek je een goedkoop hotel in Dusseldorf? Dan raden wij het aan om voor een budget hotel zeker eens te kijken bij Trivago.nl. Hier vind je een paar honderd goedkope hotels!

Gratis informatie en kaart van de stad

Ga naar de site van Toerisme Dusseldorf voor het downloaden van een gratis stadsplattegrond en meer toeristische informatie over Dusseldorf.
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews