De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Duitsland

Vliegtickets Duitsland
Vanaf Schiphol of Brussel is het circa 1 tot 2 uur vliegen naar je bestemming in Duitsland. Lees onze tips om goedkope vliegtickets naar Berlijn, Dusseldorf, Keulen, Hamburg, Frankfurt of een van de vele andere luchthavens in Duitsland te vinden en de tips over vliegen naar Duitsland!

Vliegen Duitsland en vliegtickets Duitsland

De vluchtduur naar Duitsland vanaf Schiphol of Brussel is afhankelijk van je eindbestemming circa 1 a 2 uur. Vanaf Amsterdam en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Duitsland te vliegen waaronder met KLM.

Als je de tarieven voor vliegtickets van alle maatschappijen wilt vergelijken, start dan bij grote vliegticket specialisten als Vliegennaar.nl en Vliegtickets.nl. Deze hebben niet alleen veel scherpe aanbiedingen, je hebt ook meteen een overzicht van alle voor jou relevante airlines. Tip: bij de vliegticket vergelijker Vliegennaar.nl krijg je zelfs een heel fijn overzicht met alle vliegticket prijzen naar verschillende luchthavens in Duitsland.

Heb je een stedentrip in gedachten of wil je per auto rondreizen door Duitsland? Kijk dan zeker ook bij mega hotel searcher Trivago, en laat je verassen door een van de honderden hotelaanbiedingen.

Goedkope vliegtickets Duitsland > tip 1

Vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Duitsland, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.

Goedkope Vliegtickets Duitsland > tip 2

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegtickets aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Duitsland!

Ben je het eindeloos afgaan van alle vliegticketaanbieders zat? Vliegennaar.nl heeft speciale pagina's voor landen en regio's waarin de beste ticket prijzen van alle bestemmingen binnen één oogopslag te zien zijn! Bekijk hier de Duitsland pagina.

Goedkope vliegtickets Duitsland > tip 3

Boek je vliegtickets Duitsland bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkope vliegtickets Duitsland > tip 4

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken!

Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope vliegtickets Duitsland > tip 5

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Brussel of regionale luchthavens bij jou in de buurt.

Ga voor het voordelige alternatief: de ICE trein

Een voordelig alternatief voor vliegen naar Duitsland is reizen per snelle internationale ICE trein. Je boekt een kaartje Munchen, Dusseldorf of Keulen bijvoorbeeld al v.a 19,- en naar Berlijn reis je per trein al v.a 39,-. Meer informatie: treinreizen & treinbestemmingen Duitsland.

Vliegen Duitsland > luchthavens info

Voor een vakantie in Duitsland zal je waarschijnlijk naar Berlijn, Frankfurt of Munchen vliegen. Hier tref je specifieke tips voor de vlucht naar Berlijn en Berlijn luchthaven info.

Bij alle luchthavens in Duitsland zijn meer dan voldoende taxi's aanwezig. Vraag altijd van tevoren wat de rit gaat kosten. Is het wat rustiger op het vliegveld? Dan kan je soms ook met de taxi onderhandelen over de prijs.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews