De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Naar Suriname vliegen met een klein budget? Vliegen via de Antillen kan soms veel geld schelen (zie tip 4)!

Voorpret

Maak kennis de muziek van Suriname en probeer heerlijke Surinaamse hapjes tijdens het swingende Kwakoe festival in het Bijlmerpark in Amsterdam.

Vliegtickets Suriname

Met een klein budget naar Suriname vliegen? Lees de tips van de vliegexperts op onze redactie voor goedkoop vliegen en hoe je snel alle aanbiedingen kunt vergelijken om de goedkoopste tickets naar Suriname te vinden!

De beste vliegtickets Suriname aanbiedingen

Helaas is er sinds Martinair gestopt is met haar vluchten naar Suriname geen nieuwe concurrent bij gekomen. Maar er zijn - al dan niet met tussenstop elders - toch wel leuke acties te vinden.  En of je nu last minute wilt vliegen in het laagseizoen of gewoon op zoek bent naar een goedkope vlucht het is altijd handig om een beeld te hebben van de beste deals voor Suriname die actueel boekbaar zijn. Wij vonden ze op onderstaande sites:

Actuele ticket aanbiedingen voor Paramaribo

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Volg de KLM en SLM ticket prijzen

Ben je flexibel qua data? Dan is www.vliegennaar.nl super handig. Hier kan je de pagina's vliegen naar Suriname en vliegen naar Paramaribo namelijk  een alert invullen voor jouw maximum budget (bijvoorbeeld tot 750,-). Je krijgt dan een mailtje als een KLM of SLM hun prijzen verlagen of als er een andere  reisorganisatie is met een goede nieuwe  vliegticket  aanbieding.

Open ticket Suriname? Blijf langer en bespaar ..

Raar maar waar: blijf langer in Paramaribo en bespaar! Het zal tot de verbazing spreken dat je soms aanzienlijk geld bespaart op je vliegticket (soms wel meer dan €250,- per retourtje!!) door langer in Suriname te verblijven. KLM hanteert namelijk veelal een ander tarief voor een ticket waarbij je binnen een maand weer terugvliegt, dan een ticket waarbij je minimaal 30 dagen (en maximaal 45 dagen) in Suriname verblijft. Het komt overigens ook voor de vanaf tarieven voor beide gewoon gelijk zijn...

Hoe check je gemakkelijk die verschillende tarieven? De vliegexperts van de redactie vonden de verschillende prijzenkalenders voor Paramaribo:

Goedkoop vliegen naar Suriname via de Antillen

Het is omslachtig maar je kunt overwegen om niet direct naar Suriname te vliegen maar goedkope vliegtickets naar Curaçao, Aruba, Sint Maarten of Bonaire te boeken met bijvoorbeeld KLM en vanaf daar door te vliegen met Insel Air naar Suriname.

Naar Suriname vliegen of per boot? Leuk voor avontuurlijke reizigers: boek vliegtickets naar Guyana of Frans-Guyana en neem vanaf daar de veerboot  naar Suriname!

Op wereldreis naar Suriname

Bij verre reizen en vluchten aanbieder World Ticket Center kan je ook terecht voor combinatie tickets van Suriname met andere bestemmingen en wereldreis tickets waarmee je nog meer bestemmingen aan kunt doen. Klik in hun menu op wereldreizen en vervolgens toon alle wereldtickets en combinatie tickets. Zo kun je voordelig Suriname met een andere bestemming in Zuid-Amerika zoals Curaçao combineren!

Voordelig op rondreis? All-in pakket soms beter.

Wil je rondreizen door Suriname? Dan is het soms gunstiger complete reizen naar Suriname inclusief verblijf en vliegtickets te boeken!

Kies voor een doordeweekse vlucht .....

Tickets Suriname met vertrek op doordeweekse dagen zijn vaak voordeliger dan vluchten met vertrek in het weekend.

Open ticket Suriname

Ga je voor langere periode naar Suriname en weet je niet precies wanneer je terug wilt vliegen. In dit geval heb je een open ticket nodig, die helaas vaak wel iets kostbaarder zijn. Pakt je open ticket echt krankzinnig duur uit? Boek dan een gewoon flexibel economy class ticket Suriname en accepteer de wijzigingskosten. Voorbeeld: een "goedkoop" KLM vliegticket naar Paramaribo boekte je begin april 09 v.a circa 650,- een flexibel ticket Suriname dat je mag wijzigen vanaf circa 800,-. Voor het wijzigen betaal je vervolgens 100,- per keer. Dat betekend dus feitelijk dat je v.a. circa 900,- all-in het goedkoopste open ticket Suriname kunt bemachtigen.

Naar Suriname vliegen, de luchthaven & transfer.

Vluchtduur Suriname
Zonder tussenstop kan je in goed 9 uur van Amsterdam naar Suriname vliegen.

De belangrijkste luchthaven van Suriname
Het belangrijkste en tevens enige internationale vliegveld in Suriname is Johan Adolf Pengel nabij Zanderij.

Transfer tip
Is het wat rustiger op het vliegveld? Dan kan je met de taxi onderhandelen over de prijs. Voor een taxirit naar Paramaribo betaal je maximaal 120 SRD (zo'n 30 euro).

Actuele ticket aanbiedingen voor Paramaribo

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Surinaamse Luchtvaart Maatschappij € 25,00
TUIfly € 15,00 Hou rekening met de toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 16 december 2019
628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews