De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Goedkoop Vancouver ontdekken: 12 budgettips

Goedkoop Vancouver ontdekken? Reizen naar Vancouver met een klein budget kan best en ook als je weinig te geld hebt is er van alles te doen in Vancouver.

Lees onze tips om goedkope reizen Vancouver te vinden, over de beste budget hotel deals en de leukste excursies en uitstapjes in Vancouver die niets of bijna niets kosten!

Goedkoop Vancouver ontdekken? Voordelig vliegen met onze tips!!

Er vliegen diverse maatschappijen van Schiphol naar Vancouver, waaronder KLM. Maar als je zeker wilt weten dat je het goedkoopste vliegticket naar Vancouver te pakken hebt, begin je jouw vergelijk via grote vliegspecialisten zoals Tix.nl & Vliegtickets.nl. Deze vergelijken alle aanbiedingen van de bekende met minder bekende carriers zodat je meteen inzicht hebt in de gunstigste routes hebt.

Maar lees voor je boekt eerst 6 tips om goedkope tickets Vancouver te vinden!


Actuele ticket aanbiedingen voor Vancouver

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop hotel in Vancouver

Op Trivago tref je tientallen hotels en jeugdherbergen (hostels) in Vancouver v.a circa 42,- per nacht. Net als bij ons wil je natuurlijk niet overal logeren...Hotel North Vancouver en Vancouver Lions Gate Travellodge zijn prima goedkope opties als je niet perse hartje centrum hoeft te zitten. In het stadscentrum is het Ramada een goede keuze.

Lighthousepark Vancouver

Het Lighthousepark in Vancouver is een park dat voor een groot deel begroeid is met regenwoud. Het park ligt op een schiereiland, op het puntje van het schiereiland staat de vuurtoren Point Atkinson. Vanaf daar heb je een geweldig uitzicht tot Vancouver Island!

Het is hier heelrijk rustig en ook de niet meer zo veelvoorkomende Hemlockspar en Douglasspar zijn hier nog te vinden.

Budget Vancouver tip: gratis rondleiding

Tussen 15 juni en 30 augustus word je gratis rongeleid in het oudste stadsdeel van Vancouver. De rondleiding wordt gegeven door mensen in ouderwetse kleding. De wandeling door Vancouver duurt 90 minuten en begint om 14.00.

Voor meer informatie kun je bellen naar de Gastown Business Improvement Society: 6046835650.

Korting bij Grouse Mountains

Als je Grouse Mountains wilt bezoeken, is het goedkoper om een kaartje te kopen bij het toeristeninformatiecentrum op 200 Burrard Street, de kaartjes zijn daar goedkoper dan bij Grouse Mountains zelf. Bij Grouse Mountains zelf krijgen kinderen, bejaarden en studenten korting.

Voordelig reizen per openbaar vervoer

Het is handig om in Vancouver gebruik te maken van het uitstekend georganiseerde openbaar vervoer. Je kan het best een dagkaart kopen (ongeveer 8 dollar). Met een dagkaart kan je de hele dag onbeperkt in- en uitstappen.

Stanleypark Vancouver

Eén van de grootste stadsparken van Noord-Amerika kun je vinden in Vancouver. Het Stanleypark is bewaard gebleven van vroeger en werd toen bewoond door indianen. In het zuiden van het Stanleypark ligt Vancouvers Public Aquarium.

Verspreid over het park vind je verschillende sportvelden. Om het park heen ligt een fietspad langs de kustlijn. Wil je een wat minder actieve dag, dan kun je lekker ontspannen op één van de stranden in het park.

Where Vancouver

Een handige gids over Vancouver is ‘Where Vancouver', dit kleine tijdschriftje is overal in Vancouver te vinden en geeft algemene informatie, adressen en er staat een actuele agenda in. ‘Where Vancouver' komt ieder seizoen uit en is overal gratis mee te nemen!.

Gratis naar het beroemde Museum of Anthropology

Iedere dinsdagavond tussen 17.00 en 21.00 is het Vancouver Museum of Anthropology gratis toegankelijk. Een aanrader voor iedereen die van cultuur houdt maar ook erg leuk voor kids! In het museum zijn tien totempalen te vinden op ware grote, een verzameling kunst en kostuums van inheemse indianen.

Museum of Anthropology, 6393 N.W. Marine Drive, Vancouver, B.C. V6T 1Z2

Magisch Chinatown Vancouver (at dusk)

In Vancouver's Chinatown is van 16 mei t/m 7 september op iedere vrijdag t/m zondagavond vanaf 18.30 tot circa 23.00 uur een bijzonder sfeervolle avondmarkt. Een must tijdens je bezoek aan Vancouver!

Actuele ticket aanbiedingen voor Vancouver

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Air Canada € 25,00 - € 39,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews