De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Toronto is niet alleen de veiligste stad van Canada, maar staat zelfs bekend als de veiligste stad ter wereld!

Voorpret

Haal de uitstekende Lonely Planet reisgids Toronto Canada alvast in huis.

Toronto

Toronto
Toronto, de grootste stad van Canada, is een echte metropool waar maar liefst 80 verschillende etnische groepen leven. Vakantie in Toronto met zijn little Italy en Chinatown is dan ook net een wereldreis op klein formaat!

Toronto is echter ook een fantastisch vertrekpunt voor je vakantie in Oost Canada. Huur een camper en trek er op uit om Canada te ontdekken!

Op deze Toronto pagina tref je veel tips en informatie om je vakantie naar Canada te plannen. Kijk ook even bij de actuele aanbiedingen voor hotels, vliegtickets of goedkope camper rental.

Vakantie Toronto Canada

Toronto is een bruisende wereldstad die vaak genoemd als een van de prettige steden in de wereld om te leven, vanwege de aandacht voor de natuur, welvaart en lage criminaliteit.

Tijdens je ontdekkingstocht door Toronto maak je een wereldreis: Little India, Little Italy en Little Jamaica kom je allemaal tegen. Maar ook Koreatown, Chinatown, Koreatown en Greektown en Portugal en Malta Village. Dus wees geen 'toerist' en neem minimaal drie dagen om Toronto echt te ontdekken!

Stedentrip Toronto tip:
Kijk zeker eens bij het aanbod van TUI.nl Reizen. Hier vind je stedentrips incl. directe vlucht per TUIfly + hotel al v.a. 679,-. Of wat dacht je van een fly & drive Toronto v.a. 639,-!

Vakantie in Toronto? Tips voor een klein budget!

Kijk ook even bij de Toronto budget tips als je van plan bent op vakantie naar Toronto te gaan. Je vindt er tips voor leuke bezienswaardigheden en uitstapjes die niets of bijna niets kosten, waar je voordelige hotels kunt vinden, heerlijk kunt eten voor weinig en meer leuke tips voor Toronto 'on a shoestring'!

Camper Toronto aanbod, info & tips!

Toronto is het vertrekpunt per uitstek voor een rondreis per auto of camper door Ontario of zelfs verder weg naar andere delen van Canada. Travelhome is een van onze favoriete aanbieders met routes in en rondom Toronto. Bekijk de praktische rondreis tips

Ontario is een provincie aan de grote meren in het hart van Canada. Een regio met prachtige natuur parken, duizend meren, de beroemde Niagara falls en naast Toronto nog een wereldstad; Ottawa. Meer lezen over vakantie in Ontario.

Goedkope vliegtickets Amsterdam Toronto

De vlucht Amsterdam Toronto duurt ongeveer 7 uur. Vanuit Amsterdam kan je direct naar Toronto vliegen met o.a KLM. Als je de tarieven voor vliegtickets van alle maatschappijen wilt vergelijken kijk dan ook even bij een vliegticket specialist als Tix.nl.  Deze heeft vaak gunstige vliegtickets aanbiedingen voor verre reizen. Maar lees eerst: 6 tips om goedkope vliegtickets Toronto te bemachtigen!

Bezienswaardigheden in Toronto

In Toronto tref je prachtige musea en bezienswaardigheden, de Toronto City Hall is bijvoorbeeld zo markant dat deze al figureerde in tientallen films! Wil je weten wat de belangrijkste attracties van Toronto zijn? Kijk in de bezienswaardigheden top 10.

Toronto festivals en musea

Toronto is voor Canada een belangrijke stijd op het gebied van kunst, cultuur en film. Er zijn jaar rond diverse leuke festivals in de stad waaronder het Toronto film festival, het belangrijkste film festival van Noord Amerika en er zijn honderden gallery's en tientallen prachtige musea in Toronto. Het fantastische Royal Ontario museum bezoeken is een must tijdens je vakantie in Toronto! Bekijk de volledige Toronto musea top 10!

Vakantie Toronto > Facts

• Aantal inwoners Toronto: 2,6 miljoen. In de “Greater Toronto Area “ wonen circa 5,3 miljoen mensen

• Oppervlakte Toronto: 630 km2

• Klimaat Toronto: Gematigd

• Taal Toronto: Engels. Na Engels is Italiaans de meest gesproken taal!

• Tijdsverschil Toronto met Nederland: 6 uur vroeger

• Kraanwater Toronto: Drinkbaar

• Munteenheid Toronto: Canadese dollar

• Visum Toronto: Geen visum vereist voor Toronto

• Inentingen voor Toronto: Voor reizen naar Toronto zijn geen inentingen vereist

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews