Lastminute vliegen? Deze prijsgrafiek helpt echt!

goedkoop last minute vliegen

Voor wie overweegt lastminute een vliegticket te boeken en wil weten wanneer je het goedkoopst vliegt, hebben we een super tip: de nieuwe prijsgrafiek van World Ticket Center (die gek genoeg erg verborgen staat op hun site). Lees hieronder hoe het werkt, waar je de grafiek vindt en bespaar op je vlucht!

Lastminute vliegtickets boeken - Wanneer vlieg ik het goedkoopst?

De prijsgrafiek van World Ticket Center toont van iedere maand van het jaar de dagen waarop je het goedkoopste kunt te vliegen. Het laagste tarief dat gevonden wordt binnen de door jouw gekozen periode staat meteen in beeld! Let op: dit betreft een indicatie, het zijn namelijk de bedragen die door anderen recent gevonden zijn.

Vooral bij vliegtickets met vertrek binnen 4 tot 5 weken is de prijstrend erg nauwkeurig. Ideaal dus voor het boeken van een last minute! Wil je echter pas over een paar maanden vliegen dan wijken de prijzen vaker af.

Waar vind ik de prijsgrafiek?

Je vindt de prijsgrafiek op de homepage van World Ticket Center onderaan het zoekmenu 'vliegtickets vergelijken'. Je kunt hier direct op klikken waarna je een bestemming kiest en je vertrekperiode, reisduur en het aantal passagiers invult. Vervolgens kun je de prijsgrafiek bekijken. Hier zie je de prijs per dag en in een klap zie je wanneer je de goedkoopste vliegtickets kunt boeken. Ga meteen aan de slag, hier tref je de prijsgrafiek van World Ticket Center.

Gebruik de prijsgrafiek en bespaar honderden euro's!

World Ticket Center is de enige vliegticket site die een dergelijke prijsgrafiek aanbiedt. Deze handige tool doet heel snel jouw vooronderzoek en geeft veel inzicht op hoe de prijzen zullen veranderen en hoeveel je kunt besparen. Voorbeeld: Je wilt binnenkort de Italiaanse hoofdstad bezoeken. Dan vul je Rome in, de vertrekperiode die je in gedachten hebt (mag niet groter zijn 31 dagen) en je ziet direct dat woensdag en zondag voordelige dagen zijn om te vliegen waarbij je soms wel 100,- bespaart!

Bekijk ook:
- Actuele vliegticket aanbiedingen;
- Goedkoop vliegen: tips van onze experts.