De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Disneyland Parijs

Vind hier in één oogopslag het laatste Disneyland Parijs nieuws, de scherpste deals en handige reistips & Disneyland Parijs informatie. In deze thema special verzamelt onze redactie de leukste nieuwtjes en slimme tips om het maximale plezier uit je Disney vakantie te halen!

Budget deals

Top Tips Per Type

Vakantie Disneyland: meer tips

De magie proeven van het betoverende Disneyland Parijs? Frankrijk trekt jaarlijks miljoenen bezoekers naar het sprookjesachtige hart van haar hoofdstad: Disneyland Parijs. Een bezoekje aan Disneyland is de droom van ieder kind en even leuk voor de ouders; jong & oud ontmoeten hun geliefde Disneyhelden!

Vakantie Disneyland Parijs Sta je op het punt een vakantie Disneyland Parijs te plannen? Om deze bijzondere trip helemaal in passende sfeer te beleven, verblijf je in één van de speciale Disneyhotels. Je waant je in een Disney film! Ontbijt b.v. met Pluto, geniet van live entertainment by Knabbel & Babbel en loop veel meer Disney figuren tegen het lijf in en om je hotel.

Goedkope vakantie Disneyland Parijs? Een vakantie in Disneyland Parijs kost met alles erop en eraan méér dan genoeg dachten wij zo. Dat maakt het voor onze redactie een uitdaging om uit te zoeken of we ergens nog wat kunnen besparen, en wat bleek? Je kunt prima low budget naar Disneyland Parijs reizen! Je reist bijvoorbeeld al goedkoop per trein naar Disney (stap uit voor de deur!) in slechts 4 uurtjes. Busreizen zijn een ander goed(koop) alternatief. Maar er zijn meer reistips én handige weetjes om je vakantie Disneyland Parijs goedkoop te houden. Je leest ze in onze Disney budgettips special.

Disney aanbieding? Disneyland Parijs introduceert regelmatig nieuwe acties en mooie aanbiedingen. Zo geven ze vaak fijne kortingen tot wel 40% en worden kids regelmatig gratis verwelkomd in Disneyland Parijs. Wil je op de hoogte blijven van de actuele aanbiedingen? Bekijk hier het aanbod. 

0
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews