De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Disneyland Parijs: kinderen gratis entree

Naar Disneyland Parijs? Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang + verblijf bij aankomst in het Disneyland Paris resort voor 30 september 2017! En meer dan eens profiteer je van dubbel Disney voordeel; want je geniet tijdens Disneyland Paris 25e verjaardag ook van flinke korting op arrangementen!

Disneyland Parijs heeft regelmatig flitsende kortingen die je niet mag missen. Niemand wil toch de volle mep betalen wanneer je ook kan profiteren van spetterende aanbiedingen zoals o.a. de Disney kinderen gratis acties!

Disney: kinderen gratis toegang + verblijf

Disneyland Paris heeft regelmatig magische kids4free acties en nu dus ook voor haar 25e verjaardag in 2017. Als je een verblijf op het resort met overnachting in een Disney hotel en entreetickets voor de parken boekt krijgen kinderen t/m 6 jaar het arrangement gratis. Bekijk de officiële website van Disneyland Parijs en ontdek de kortingen zoals kinderen gratis en de actuele kortingen voor volwassenen en oudere kids op toegang en verblijf!

Met kinderen gratis naar Disneyland Parijs: de details

Nog even de details van deze magische super actie:
-  Kinderen krijgen hetzelfde arrangement gratis waarvoor een volwassene geboekt en betaald heeft. Dit kan omvatten: de overnachting in een Disney hotel, ontbijt en toegangstickets voor beide Disney Parken tijdens het hele verblijf in het resort.
- Vanzelfsprekend genieten de kinderen verder van dezelfde voordelen  als hun ouders die op het resort overnachten: de gratis fastpass (extra snel toegang tot de attracties) en de extra magische uren op het park, exclusief voor Disney hotelgasten.
- Kinderen dienen op de aankomst datum niet ouder dan 6 jaar te zijn (dus niet op moment van reservering).
- Maximaal 3 kinderen per kamer kunnen gebruiken maken van de kids gratis actie.
- Maar let op de beschikbaarheid van het aantal plekken voor deze actie is beperkt. Dus wil je dit jaar graag naar Disneyland Paris met kinderen? Dan is
het raadzaam snel te reserveren.

Ga naar www.disneylandparis.nl/acties voor een compleet overzicht met alle voorwaarden, meer info over deze en andere Disney kortingsacties of om te reserveren.

Als 1e de nieuwste Disneyland Paris kinderen gratis actie updates ontvangen?

Wil je het als eerste weten als er bijzondere nieuwe Disneyland Paris acties zijn? Schrijf je in op het Disneyland Paris actienieuws rechtsboven op deze pagina. Je ontvangt dan bericht van ons als er bijzondere nieuwe Disney kinderen gratis acties zijn. Er zijn bijvoorbeeld eens per zoveel tijd Disneyland Parijs aanbiedingen met gratis entree voor kids t/m 11 jaar of acties met gratis maaltijden of entree voor de kids.

Meer Disneyland Paris aanbiedingen en nieuws:
- Disneyland Parijs acties voor 25e verjaardag

Gerelateerde artikelen

Slideshow

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews