De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Sale London

sale london

© Harrods in Londen in kerstsfeer (foto: Britain on Vie)

In december start de 'January London Sale', hét sale moment in Londen dat ieder jaar veel bezoekers trekt. Ontdek waarom Londen rond deze tijd een must is voor iedere shopaholic!

Shoppen tijdens de Solden in London is tijdens de sale veel voordeliger dan bij ons. De traditionele January sales in London, die gek genoeg in december direct na de kerst start, is bij uitstek het moment om een nieuwe garderobe aan te schaffen vanwege de kleine prijsjes. Maar ook de summer sales in Londen is echt de moeite waard!

London Sales tip no 1: tot 50% off bij Alexander McQueen

In de winkel van de beroemde Britse ontwerper Alexander McQueen krijg je vanaf eind december 50% korting op de hele herfst en winter collectie van het afgelopen jaar.

Sale in London tip 2: 60% off bij Liberty

Het geweldige warenhuis Liberty is tijdens de grote uitverkoop ook heel betaalbaar. Hier lopen de kortingen op tot 60% op merkartikelen en natuurlijk de mooie Liberty interieurdecoratie items. Sale bij Liberty duurt zo lang de voorraad strekt en start om 10.00 uur op de laatste zaterdag van december.

Sale tip 3: Harrods

Het wereldberoemde warenhuis Harrods in Knightsbridge laat ieder jaar de January sales openen door een bekende, Britse ster. De deuren van Harrods gaan zaterdag om 10.00 uur open. En naast giga kortingen op alle mode items en accessoires, is het hier ook leuk koopjes jagen op de speelgoed- en meubelafdeling.

Meer must voor de echte shopaholics

January sales shopping start bij Fortnum and Mason eind december (de sale duurt hier overigens maar twee weken en dus niet zoals bij de meeste warenhuizen tot eind januari).

De grootste rij op de eerste dag van de uitverkoop staat traditioneel bij het Engelse warenhuis Selfridges. De deuren gaan hier om 09.00 uur open, maar om een kans te maken op de beste koopjes moet je zeker al om 05.00 aanwezig zijn!

Summer Sale London: minder bekend maar even leuk!

De Summer Sales in Londen gaan in de laatste week van juni van start en duren tot eind juli. Ook tijdens de zomer solden is een bezoek aan Harrods een must. Maar Londen kent natuurlijk ook duizenden leuke betaalbare winkels waar je juist nu de beste koopjes kunt scoren. Tip: bij stedentrip specialist Bebsy.nl tref je al een 3-daagse shopping trip v.a. 129,- .

Goedkoop sales shoppen in London?

Denk overigens los van mode ook aan boeken en CD's. Die zijn normaal in London al 50% voordeliger dan hier, maar tijdens de uitverkoop kan je je helemaal lekker uitleven. Ook recente games koop je in de sales voor 50 tot 70% minder dan in de Nederlandse winkels. 

Zin om direct in het vliegtuig te springen? Op stedentrip vergelijker Goedkoopstestedentrip.nl kan je nu al 4-daagse trips naar Londen boeken onder de 180,-. Of kijk hier voor een weekendje winkelen met de boot in Londen.. Zo'n shoppingweekendje per boot lukt vaak al om te boeken onder de 150,- all-in. Met de uitverkoop aanbiedingen die er nu te vinden zijn, haal je dat tripje er dus zo uit!

Lees ook: Check hoe je voordelig naar Londen kunt reizen per trein!

Gerelateerde artikelen

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews