De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Budget deals

Top Tips Per Type

Londen Visitor Oyster Card

londen

© Changing the Guards, Buckingham Palace (foto: Britain on View)

Ga je vaker naar Londen of verwacht je veel gebruik te maken van het openbaar vervoer tijdens je vakantie? Dan kan het nuttig zijn een Londen Visitor Oyster Card aan te schaffen.

In veel gevallen is de Londen Visitor Oyster Card de goedkoopste manier van betalen voor tram, bus, metro en ander openbaar vervoer in Londen.

De Visitor Oyster Card Londen

Je koopt de kaart met een vooraf geladen ‘reistegoed'. De kaart is na gebruik weer bij te laden en tegoed dat je over hebt, blijft geldig voor een volgend bezoek aan Londen. Je bent met een Visitor Oyster Card altijd goedkoper uit dan wanneer je contant zou betalen en je betaalt nooit meer dan de prijs van een Travel Card per dag. De Visitor Oyster Card is er alleen voor volwassenen. Er mogen tot 4 kinderen onder de 11 jaar gratis meereizen. De kaart is geldig in de bus, metro, tram en DLR. Er zijn Visitor Oyster -kaarten verkrijgbaar van 10 tot 50 pond. In alle gevallen komt er zo'n 3 pond activeringskosten bij (vanaf voorjaar 2015).

Visitor Oyster Card of Londen pas?

In veel gevallen is het nog gunstiger om een Londen pas aan te schaffen. Hiermee reis je niet alleen gratis met het openbaar vervoer maar heb je ook nog eens gratis toegang tot ruim 55 topattracties van Londen.

Meer Londen tips!

Bekijk ook: Londen budget travel tips.

Gerelateerde artikelen

Bekijk aanbiedingen van:

628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews