De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wandelen in de Dolomieten

Wandelen in de Dolomieten
De bergtoppen van de Dolomieten vormen het betoverende decor voor een onvergetelijke wandelvakantie. In de regio Trentino vind je maar liefst 5.000 km wandel plezier! Lees onze tips voor een sportieve zomer in Italië op wandelschoenen, van compleet verzorgde trekkings tot campings en wellness hotels.

Wandelvakantie Dolomieten! Kamperen of wellness hotel?

Het betoverende landschap van de Dolomieten, van groene bergweiden en meren tot grillige rotswanden en witte toppen, hebben in de zomer iedereen iets te bieden. Een trekking door de Dolomieten is een onvergetelijke ervaring voor fanatieke hikers, recreatie wandelaars of het hele gezin. De regio Trentino telt meer dan 5.000 km wandel plezier. De comfortabele accommodaties doen de rest.

Bij ANWB Pharos Reizen ontdekten we een aantal mooie aanbiedingen voor speciale wandelreizen naar de Dolomieten. Check bijvoorbeeld de arrangementen v.a. circa 160,- waar je op de Renon Hoogvlakte bijzondere stukken wandelt met lama's (!). Bekijk alle wandelreizen v.a. onder de 200,-.

Bekijk ook de voordelige aanbiedingen van Kras voor wandelvakanties op basis van eigen vervoer naar de Dolomieten. 8 dagen inclusief verblijf in charmante hotels met ontbijt boek je al v.a. circa 80,- p.p. per week!

Wandelen in de Dolomieten: Trentino Trekkings!

In plaats van je wandelroutes helemaal zelf uit te zoeken, kun je ook een compleet verzorgd arrangement boeken. Voor getrainde wandelaars is er een 7-daags arrangement Dolomiti Trekking - Val di Fassa, met zelfstandige trektochten (middelzwaar / zwaar). Je overnacht de eerste en laatste nacht in een hotel met wellness center en 5 nachten in berghutten. De prijs is inclusief handige extra’s zoals Panorama Pas en wandelkaarten.

Voor recreanten en beginnende wandelaars is er ook een Dolomiti Trekking 'soft version'. Deze trekking is eenvoudig / middelzwaar, met 6 overnachtingen in een hotel met wellness center en 1 overnachting in een berghut.

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

0
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews