De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Wist je dat San Francisco de 4e stad van Californië is?

Voorpret

Bekijk ook de San Francisco pagina alvast om meer te weten te komen over je bestemming.

Vliegticket San Francisco

Goedkope vliegtickets naar San Francisco boeken? De vliegtuigen naar deze prachtige stad aan de Amerikaanse westkust zitten vaak snel vol. San Francisco is namelijk niet alleen in trek als citytrip maar ook populair als vertrekpunt voor een rondreis door Californië.

Voor wie een voordelige vliegreis naar San Francisco wil bemachtigen tonen we hier aantrekkelijke actuele vluchtaanbiedingen, tips voor goedkoop vliegen naar San Francisco en om alle deals snel te vergelijken.

Goedkope vliegtickets San Francisco

Vliegtickets San Francisco breed op prijs vergelijken? Start dan bij een grote online travel agent zoals Tix.nl en kijk bij de actuele acties van vliegtickets San Francisco op Vliegennaar.nl.

Via deze websites heb je snel een overzicht met de allerbeste aanbiedingen en met naast KLM ook de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen die op deze route vliegen. Feitelijk vlieg je overigens ook geen KLM als je bij KLM vliegtickets naar San Francisco boekt maar Delta, de Amerikaanse partner van KLM Air France.

Hieronder drie van de meest interessante actuele aanbiedingen voor vliegreizen naar San Francisco.

Actuele ticket aanbiedingen voor San Francisco

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop naar San Francisco vliegen? Flight alert!

Gratis mail alert San Francisco 
Op de meeste vluchten zijn altijd wel een paar stoelen die tijdelijk tegen zeer lage prijzen beschikbaar komen om de route te promoten. Deze goedkope tickets zijn meestal erg snel uitverkocht. Om de goedkoopste vliegtickets naar San Francisco te bemachtigen kun je nu een gratis email melding voor goedkope vluchten naar San Francisco instellen, zodat je een email krijgt zodra de ticketprijs zakt onder de door jou geselecteerde prijs.

San Francisco + Los Angeles en/of Vegas of New York

Wil je niet alleen San Francisco maar ook een andere stad in de USA bezoeken? Of zou je in 1 vakantie zowel naar San Francisco als Florida of Vegas willen gaan? Kijk voor combitickets op Vliegwinkel.nl. Bij Vliegwinkel tref je naast gewone vliegtickets San Francisco ook combinatie tickets bijvoorbeeld met Los Angeles, New York, Australie of Hawaii! Selecteer "Meerdere bestemmingen" en voeg zo een stad toe aan jouw reis.

Vliegen vanaf luchthavens in Belgie of Duitsland

Vliegen naar de VS vanaf Düsseldorf, Keulen, Weeze en andere luchthavens in Duitsland is vaak veel voordeliger. Als je vliegtickets bij een site als vluchten naar San Francisco op Vliegennaar.nl vergelijkt, geven ze je altijd keuze uit vluchten vanaf Schiphol en goedkope alternatieve vluchten v.a o.a Brussel (België) of luchthavens in Duitsland.In Brussel zit je overigens supersnel per trein: lees Brussel, Keulen en Dusseldorf met de trein.

Lastminute vliegreis San Francisco

Lastminute naar San Francisco? De kunst is weten wanneer je toe moet slaan. Wie in de schoolvakantie wil vliegen moet op echt ver vooruit boeken om zeker te zijn van een redelijk tarief. Kan je echter gaan wanneer de prijzen laag zijn? Dan loont het om te wachten op een mooie actie. Tip: voor San Francisco zijn vliegtickets met een prijs van 650,- of minder in de regel een goede deal.

Voordeligste periode

De goedkoopste maand van het jaar om naar San Francisco te vliegen is in de regel Januari (na de 10e), perfect dus voor de uitverkoop!

De luchthaven van San Francisco

Het vliegveld van San Francisco, San Francisco International Airport, behoort tot de 30 drukste luchthavens ter wereld. San Francisco International Airport is ontzettend modern waarbij de passagier centraal staat. Alles is erop gericht je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn waardoor je nauwelijks hoeft te wachten tijdens controles en zo snel mogelijk kunt genieten van je verblijf in San Francisco.

Natuurlijk rijden er taxi’s (Ca. $ 40,- per rit) naar de stad. Goedkoper is het om per trein, Bay Area Rapid Transit District (BART), naar het centrum van San Francisco te reizen. Met onder andere stations aan Civic Center, Powell, Montgomery Street en Embarcadero zijn alle plekken goed te bereiken.

Actuele ticket aanbiedingen voor San Francisco

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews