De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Los Angeles

Met een klein budget naar Los Angeles vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Los Angeles te vinden!

Goedkope vliegtickets Los Angeles boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Los Angeles aanbod, info m.b.t. de vluchten Amsterdam Los Angeles en Brussel Los Angeles, tips voor goedkoop naar Los Angeles vliegen en om vliegtickets aanbiedingen Los Angeles snel te vergelijken.

Vliegtickets Los Angeles & vliegen Los Angeles tips

Naar Los Angeles vliegen vanaf Amsterdam duurt circa 11 uur vanaf Schiphol. Rechtstreekse vliegtickets Los Angeles kan je natuurlijk boeken bij de airlines zelf, zoals KLM / Air France. 

Als je alle vliegtickets tarieven wilt vergelijken dan is het slim te beginnen bij onderstaande specialisten. Deze hebben vaak als eerste de nieuwste Los Angeles vliegticket aanbiedingen, bovendien zie je direct de airlines die op je vertrekdata vliegen. Naast de Nederlandse airlines bieden zij ook goedkope vluchten aan (met overstap) per Amerikaanse airlines etc.

Actuele ticket aanbiedingen voor Los Angeles

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Los Angeles Amsterdam of..

Vergelijk ook de vliegtickets aanbiedingen Los Angeles Amsterdam met vliegen vanaf Dusseldorf of Brussel. Soms kan de keuze van een andere luchthaven tientallen euro's op je vliegticket Los Angeles schelen!

Goedkope vliegtickets Los Angeles, vliegen op..

Vliegtickets met doordeweeks vertrek en met name vluchten op woensdag zijn in de schoolvakanties vaak goedkoper dan vliegtickets Los Angeles met vertrek in het weekend. Daarbuiten is vaak vliegen op vrijdag of zondag naar Los Angeles relatief goedkoop!

Cheap Tickets Los Angeles Alert

Wil je naar Los Angeles maar ga je pas als je echt een superdeal kunt vinden? Op vliegen naar Los Angeles kan je zelf opgeven hoeveel je max. voor je ticket wilt betalen. Is er een airline of reisbureau met een aanbieding op of onder dat bedrag dan krijg je automatisch bericht!

Goedkope combitickets! Combineer LA met NY of Hawaii

Raar maar waar .... Soms is het goedkoper om een combinatie vliegticket Los Angeles en New York te boeken (waarbij je dus beide steden bezoekt), dan wanneer je alleen in LA uit wilt stappen. Los Angeles New York en Los Angeles Hawaii zijn beide zeer geliefde combinaties. Je kunt natuurlijk lokaal losse tickets boeken, vaak is het echter praktischer (en goedkoper) om een combinatie vliegticket te nemen;

Meer info: Combinatie vliegtickets Los Angeles New York of een combiticket Los Angeles Hawaii (Selecteer "Meerdere bestemmingen").

Een alternatief is overigens van Los Angeles naar New York reizen per trein.

Lastminute vliegticket Los Angeles

Last minute vliegtickets naar LA zijn lang niet altijd goedkoop! Wil in de schoolvakanties vliegen? Goedkope vliegtickets Los Angeles moet je dan tijdig boeken! In het laagseizoen en buiten de vakanties kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding Los Angeles.

Hotels in Los Angeles

In Los Angeles is er keuze uit 1001 hotels. Trivago is een handige site om je te helpen bij het vinden van een goed en goedkoop hotel. Je kunt namelijk niet alleen op prijs of populariteit zoeken, maar ook op een combinatie van die twee.

Goedkope vlucht Los Angeles? Boek online!

Regel het boeken van vliegtickets Los Angeles online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vrijwel altijd extra reserveringskosten tot soms wel 35,- per vliegticket!

Actuele ticket aanbiedingen voor Los Angeles

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews