De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Alaska verreweg de grootste staat van Amerika is? Alaska heeft een oppervlakte van bijna 1,5 miljoen vierkante km!

Voorpret

Een leuke stopover maken wanneer je gaat vliegen naar Alaska? Vancouver is een van de mooiste steden ter wereld!

Vliegtickets Alaska

Moeite met het vinden van voordelige vliegticket Alaska aanbiedingen? Wij hebben de belangrijkste tips voor het vinden van goedkope tickets naar Alaska hieronder op een rijtje gezet!

Vliegtickets Alaska? Hoe vind je de goedkoopste vluchten?

Zie jij door de bomen het bos niet meer door de vele aanbieders en verschillende routes die je naar Alaska kan vliegen? Dan hebben wij een aantal tips om je speurtocht makkelijker te maken.

Boek een combi-ticket Alaska Vancouver of ... Je kunt op veel plaatsen een gratis stopover maken tijdens een vlucht naar Alaska. Soms is een combi-ticket de goedkoopste optie als je naar Alaska wilt vliegen en soms zijn losse tickets goedkoper (helaas slecht te voorspellen). Wil je meer bestemmingen combineren of de opties voor goedkope combi-tickets bekijken? Combi-tickets boek je gemakkelijk bij Vliegwinkel ( hier moet je in de zoekmodule 'Meerdere bestemmingen' aanvinken). Probeer als stopover zeker Seattle, Vancouver, Denver en Chicago. Ook New York, Minneapolis en Boston zijn het proberen waard.

Actuele ticket aanbiedingen voor Anchorage

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Vliegen naar Alaska? Flexibel zoeken!

Ben je niet gebonden aan een specifieke datum? Dan is het heel verstandig om flexibel te zoeken. Helaas bieden niet alle aanbieders deze optie, maar een handjevol aanbieders biedt dit wel!

Extra besparen op je vlucht naar Alaska Kijk maar eens op Vliegennaar.nl, waar je 'flexibel zoeken' kunt aanvinken. Zoek eerst naar de goedkoopste data om op te vliegen door flexibel te zoeken in de periode dat je wilt reizen. Toegegeven, deze tip kost wel wat meer tijd, maar hierdoor kan je wel heel veel besparen op je vliegticket.

In Alaska zijn twee internationale vliegvelden met directe vluchten vanuit Nederland: Anchorage en Fiarbanks. De goedkoopste vluchten naar Alaska worden doorgaans uitgevoerd door Alaska Airlines.

Niet naar Anchorage? Kies dan als stopover de stad Seattle. Alaska Airlines vliegt vanuit Seattle ook non-stop naar Juneau en Fairbanks.

Tickets Alaska vanaf verschillende luchthavens

Ben je woonachtig in de grensgebieden of vind je het niet erg om een stukje te reizen naar een andere luchthaven dan Amsterdam Schiphol? Soms kan het aardig wat euro's schelen om ook eens te zoeken vanaf internationale luchthavens als Brussel of Dusseldorf.

Wil je rechtstreeks naar Anchorage voor echt goedkope tarieven? Dan moet je vertrekken uit Frankfurt am Main! Op dinsdag en donderdag vliegt Condor direct naar Alaska voor echte stuntprijzen! Ze vliegen in het zomerseizoen overigens ook op zaterdag en zondag, maar die dagen zijn doorgaans duurder. Condor is boekbaar bij Vliegwinkel, vul wel de juiste vertrekhaven (Frankfurt) in!

Goedkoop naar de luchthaven van Frankfurt? De NS International brengt je al voor 49,-! Binnen 10 minuten loop je van het station naar de vertrekhal.

De beste tarieven voor Alaska vliegtickets vergelijken

Wil jij op de hoogte worden gebracht op het moment dat er goedkope vliegtickets naar Anchorage beschikbaar komen? Maak dan een gratis cheap flight alert aan op VliegenNaar. Deze brengt je op de hoogte zodra er een ticket boekbaar is voor jou eigen budget!

Goedkoop naar Alaska? Meer Tips!

Een goedkoop ticket gevonden of misschien meer info voor complete reizen, een fly & drive of fly & camper Alaska? Kijk dan is onze vakantie Alaska reisgids!

Meer goedkope tips? Kijk eens bij backpacken Alaska! Wist je dat een cruise naar Alaska ook helemaal niet duur hoeft te zijn?

Actuele ticket aanbiedingen voor Anchorage

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024

Bekijk aanbiedingen van:

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews