De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

kinderen van alle leeftijden een eigen paspoort nodig hebben in Kenia?

Voorpret

Bekijk alvast de tips voor Safari reizen naar Kenia!

Visum Kenia

Visum Kenia

Visum Kenia aanvragen? Voor alle reizen naar Kenia heb je een visum nodig. Lees onderstaande informatie over de kosten van een visum voor Kenia, adressen van de ambassade en meer praktische Kenia vakantietips!

Visum Kenia aanvragen

Op safari in Kenia of een strandvakantie in Mombasa? Voor alle reizen naar Kenia heb je een visum nodig.

Visum aanvraag Kenia Via de consulaire afdeling van de ambassade van Kenia op de Nieuwe Parklaan 21 in Den Haag kun je je visum aanvragen. Bij aanvraag heb je in ieder geval al een kopie van je boekingsverklaring of een kopie ticket nodig. Kosten visum Kenia en geldigheid wat een visum kost is helaas niet helemaal duidelijk. Op de site van de ambassade staat 60 euro. Op de site van de tourist board staat $ 25 dollar.

Aanschaf visum op de luchthaven in Kenia je kunt ook een visum kopen op de luchthavens van Nairobi of Mombasa. De kosten zijn niet hoger dan bij de ambassade. Het is echter nooit 100% een garantie dat je ter plaatse een visum krijgt (maar dat is bij hoge uitzondering).

Visum Kenia & Tanzania of doorreis naar andere landen

Het visum dat je bij de ambassade van Kenia in Nederland kunt aanvragen is slechts geldig voor één inreis af. Als je een rondreis maakt door Afrika en vakantie in Kenia met Tanzania, Oeganda, Rwanda en/of Burundi wilt combineren volstaat dit single entry visum voor Kenia. Voor Tanzania, Oeganda, Rwanda en/of Burundi moet je aan de grens een nieuw visum aanschaffen.

Online een visum aanvragen voor Kenia

Online een visum aanvragen voor Kenia, zonder dat het moeite kost? Ga naar Visumplus.nl en doorloop een aantal stappen. Je hoeft dan niet naar Den Haag om een visum aanvraag te doen en hebt alles van tevoren al geregeld. Er komen wel bemiddelingskosten bij, maar het bespaart een ritje naar Den Haag en een hoop tijd. Zorg dat je het ruim van tevoren regelt anders komen er kosten bij voor een spoed aanvraag.

Nederlandse Ambassade in Kenia

De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade heeft spreekuur voor Nederlanders van maandag tot donderdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. Op vrijdag kan je van 8:00 tot 13:00 uur terecht. Telefonische informatie: 020-4288000

Nederlandse Ambassade, Riverside Lane, off Riverside Drive
Nairobi.

Naar Kenia? Meer tips!

Blader door onze online reisgids voor nog veel meer tips voor reizen naar Kenia. Hier lees je bijvoorbeeld alles over vrijwilligerswerk in Kenia of bekijk de tips van onze vliegexperts om goedkope tickets naar Kenia te vinden.

Budget deals

Top Tips Per Type

0
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews