De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De inwoners van Sevilla een spreekwoord hebben dat luidt: "Quien no ha visto Sevilla, no ha visto maravilla." Het betekent: "Wie Sevilla niet heeft gezien, heeft een wonder gemist."

Voorpret

Sevilla ligt in de prachtige streek Andalusië. Neem als je de tijd hebt ook een paar dagen om de natuur buiten de stad in te gaan en de kleinere plaatsen in de omgeving te ontdekken. Bekijk de rondreis tips voor Andalusië.  

Vliegtickets Sevilla

Op vakantie naar de schitterende stad Sevilla en op zoek naar goedkope tickets? Hier tref je het actuele overzicht met het meest aantrekkelijke vliegreis aanbod, uitgebreide info m.b.t. de vluchten vanaf Amsterdam en tips om aanbiedingen van vliegtickets naar Sevilla snel te vergelijken.

Natuurlijk is de bus altijd nog veel goedkoper. Maar wie een beetje comfortabel wil reizen leest onderstaande tips om met een klein budget het goedkoopste vliegticket  te vinden!

Goedkope vliegtickets Sevilla aanbiedingen

Het klinkt misschien raar maar als je zeker wilt weten dat je de goedkoopste  vliegtickets naar Geneve boekt, start dan bij de vliegticketspecialisten als Tix.nl. Deze online reisbureaus hebben vaak goedkope vliegticket aanbiedingen en je krijgt er in één klap een overzicht van alle airlines die naar Sevilla vliegen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Sevilla

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop naar Sevilla? Test verschillende vertrekdata!

Wil je een weekendje naar Sevilla? Een vliegticket met vertrek op donderdag of vrijdagavond is vaak voordeliger dan op zaterdagochtend. Gedurende de schoolvakanties zijn doordeweekse vertrekdata het goedkoopste; daarbuiten is dat juist vaak andersom. Speel dus met je vluchtdagen het kan je tientallen euro's op een vliegticket schelen!

Voor minder dan 150,- retour naar Sevilla?

Met de handige service van vliegen naar Sevilla vind je de beste deals voor je vliegtickets naar Sevilla zonder er zelf het hele internet voor af te struinen! Je kunt je abonneren op de gratis cheap Flight Alert: geef jouw max. ticket budget op en zodra er een aanbieding voor of onder die prijs beschikbaar is ontvang je automatisch bericht!

Combineren vlucht en hotel is vaak voordeliger

Als je van plan bent om zowel een vlucht als hotel te regelen, is het vaak voordeliger om die als pakketreis te boeken. Voor Sevilla is Bebsy.nl een leuke tip: zij maken verrassend leuke stedenreizen door vluchten van budgetmaatschappijen samen te voegen met sfeervolle hotels in de hoofdstad van Andalusië. In het laagseizoen boek je hierdoor al een lang weekend weg vanaf circa 120,- per persoon!

Beperk je bagage

Vlieg je met een low cost maatschappij als Transavia? Let op want steeds meer luchtvaartmaatschappijen berekenen extra kosten voor elke koffer die je incheckt!

Over de grens is je vliegreis soms goedkoper

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegticket tarieven vanaf luchthavens als Düsseldorf!

Timing is everything!

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegticketaanbiedingen vroeg in de ochtend of laat op de avond. Omdat de meeste vliegticketaanbiedingen beperkte beschikbaar zijn, zijn dit ook de beste tijden om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Sevilla!

Verleng je vliegvakantie naar Sevilla met 1 dag

Wil je drie of vier dagen naar Sevilla? Vraag ook de kosten op voor een dagje langer vakantie! Dit kan soms een stuk voordeliger uitpakken, omdat je dan net op voordeligere vluchtdagen vliegt.

Luchthaven en transfer info

San Pablo Airport (SVQ) ligt 10 km ten noordoosten van Sevilla en bestaat uit slechts één terminal. Pal voor het terminalgebouw van het vliegveld staan er taxi's genoeg. Een ritje naar Sevilla duurt ongeveer 15 minuten en kost je circa € 20,-. Het is echter een stuk voordeliger om per bus te reizen. Tussen 6:15 uur en 23:00 uur rijdt busmaatschappij Los Armillos om het half uur naar het busstation Plaza de Armas in het centrum van Sevilla; de rit duurt circa 25 minuten en kost je circa € 3,-.

Vluchtduur van je vliegreis naar zonnig Sevilla

Een vlucht naar Sevilla vanuit Amsterdam duurt gemiddeld circa 2,5 uur.

Vertaging op je vlucht naar Sevilla? Kassa!

Heb je meer dan 3 uur vertraging gehad op je vlucht naar Sevilla? Dan heb je recht op 300,- schadevergoeding als dit niet het gevolg was van overmacht. Zie refunddesk.nl.

Actuele ticket aanbiedingen voor Sevilla

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews