De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Pic du Paradis met 424 meter het hoogste punt van Sint Maarten is!

Voorpret

Lees het boek Wereldwijzer Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius en ontdek de grote verschillen tussen deze drie eilanden.

St. Maarten to do top 10

St. Maarten to do top 10

Op het gemoedelijke Sint Maarten is meer dan genoeg te doen! Je kunt zwemmen met dolfijnen, waanzinnig mooie boottochten maken, vlinders spotten op de vlinderboerderij en nog veel meer... Wij hebben de leukste 10 attracties voor je verzameld!

St. Maarten things to do nr. 1

Als je op St. Maarten bent, ga dan zeker snorkelen of duiken! De onderwaterwereld rond St. Maarten is rijk aan prachtige koralen, tropische vissen en je kunt zelfs met zeeschildpadden zwemmen!

St. Maarten best thing to do - Vlinders spotten

Een bezoekje aan de vlinderboerderij is een echte aanrader! De vlinderboerderij heeft een schitterende tuin met watervallen en Japanse vissen. Tijdens een wandeling door de tuin waan je in een wereld van exotische vlinders die om je heen fladderen. Vergeet vooral niet om je fototoestel mee te nemen zodat je deze bijzondere beestjes vast kunt leggen!

Tax free shoppen op Sint Maarten

Ga shoppen een dagje shoppen in de Nederlandse hoofdstad Philipsburg of de Franse Marigot! Beide steden hebben een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod. Op het hele eiland kan je tax- en duty free shoppen waardoor de prijzen van luxeartikelen soms tot wel 50 procent lager liggen.

Ontdek Saba, Anguilla en Sint Barts

Maak een boottocht naar de eilanden Saba, Anguilla of Sint Barts. Deze laatste wordt door kenners ook wel the jewel of the caribbean genoemd. Om deze eilanden optimaal te verkennen kun je aldaar ook voor weinig geld een taxi nemen.

Watersporten op de wateren van Sint Maarten

Aan watersportactiviteiten in ieder geval geen gebrek op dit eiland. Je kunt er namelijk prima surfen, vissen, zeilen, jet-skien of duiken! Dit laatste is overigens een echte aanrader. De onderwaterwereld van St. Maarten kent prachtige koraalriffen en veel verschillende soorten kleurrijke vissen.

Grand Case voor echte fijnproevers

Grand Case, gelegen in het Franse gedeelte van Sint Maarten, wordt ook wel de culinaire hoofdstad van de Antillen genoemd. Je hebt hier een groot restaurant aanbod! Van kleine vistentjes tot luxe eetgelegenheden.

Speciaal voor Kids! Lagoon Cruise

Voor de kinderen is een lagoon cruise ongevergetelijk! De Calypso boot is namelijk heel spectaculair. Het is eigenlijk een grote speeltuin, maar dan op een boot. Uiteraard komen de glijbanen in het water uit!

Flora en fauna in St. Maarten Park

Breng een bezoek aan het St. Maarten Park. Hier vind je prachtige bloemen, planten, reptielen, amfibieën en kleurrijke vogels in een tropische setting.

Swingen met Carnaval St. Maarten

Van 31 maart tot en met 2 mei 2012 barst het carnaval in op St. Maarten los. Het hele eiland staat in het teken van kleurrijke parades, feesten en festivals. Dus gooi je heupen los en swing mee met de aanstekelijk calypso beat!

Must do! Ga paardrijden

Ga paardrijden langs het prachtige strand of ga met de paarden te water voor een beetje verkoeling.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews