De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Nederland op Sint Maarten een 10 kilometer lange grens heeft met Frankrijk?

Voorpret

Kom alvast in de stemming en proef de sfeer van het swingende carnaval op Sint Maarten.

Budget tips St.Maarten

Budget tips St.Maarten
Goedkoop St Maarten ontdekken? Lees onze tips en beleef een onvergetelijke vakantie met een klein budget op dit Caribische eiland. Van goedkoop naar St Maarten reizen, tot goedkoop bellen, lokaal vervoer en waar je snel een goedkope vakantie naar St Maarten kunt vinden! 

Goedkoop St Maarten ontdekken?

Als je op zoek bent naar aanbiedingen voor een voordelige vakantie naar St Maarten begint je zoektocht vaak bij het vinden van goedkope vliegtickets. Dat is voor een verre bestemming als St. Maarten (waar bijna geen airlines direct vanuit Nederland naartoe vliegen) niet zo makkelijk. Bekijk daarom onze tips over hoe je met een klein budget naar St. Maarten kunt vliegen!

Goedkoop naar St. Maarten reizen

Goedkope vakantie naar St Maarten zoeken? Bekijk zeker het aanbod van TUI.nl Reizen, hier vind je diverse pakketreizen naar het tropische St. Maarten en de keuze uit verschillende accommodaties.

Goedkope vakantie St Maarten? Paradise Peak

Het waanzinnige uitzicht vanaf Paradise Peak is onbetaalbaar, maar ook gratis! Na een steile klim van 424 m bereik je de top van Paradise Peak. Vanaf het hoogste punt van het eiland geniet je van een fantastisch uitzicht over St. Maarten, de oceaan en omringende eilanden. Ook een korte klim naar de ruïne van Fort Louis in Marigot wordt beloond met een prachtig uitzicht.

Shop till you drop!

In Philipsburg kun je in een aantal gevallen tax-free winkelen. Je bespaart daardoor ongeveer 20%. Maar je kunt ook op koopjesjacht op de Philipsburg Market Place en de Franse markt in Marigot. Je vindt er souvenirs, zoals handgemaakte kunstnijverheidsproducten en eilandkleding. Maar je kunt er ook onderhandelen over specerijen, vele soorten rum en verse vis, fruit en groenten.

Smullen van goedkope snacks

Langs Grand Case Beach vind je overal hutjes met heerlijke snacks en pina coladas. Je kunt zelf toekijken hoe de gerechten van gegrild vlees en vis- of schaaldieren bereid worden in de open keuken van deze zogenaamde Lolos.

Woon gratis een swingend spektakel bij

Elk jaar kun je je in april tijdens carnaval in het feestgedruis storten. Maar ook op 27 april is het feest op St. Maarten; dan wordt er net als in Nederland Koningsdag gevierd.

De beste smoothies van het eiland

Bij Qualichi Beach Bar en Restaurant aan de promenade van Philipsburg kun je voordelig dineren. Voor minder dan 20 dollar geniet je er al van een driegangendiner. Daarnaast staat het restaurant bekend om de lekkerste smoothies van St.Maarten!

Dobberen tussen tropische vissen

St Maarten heeft een wonderschone onderwaterwereld, waar je gratis van kunt genieten! Neem je snorkelset mee en dobber tussen de schitterende tropische vissen. Duiken kan natuurlijk ook, maar dat is uiteraard een stuk prijziger.

Goedkoop uitgaan op St Maarten

Vlakbij het Sonesta Maho resort tref je Bamboo Bernies. Tijdens happy hour vanaf 17.00 uur zijn de drankjes hier helemaal gratis voor 30 minuten en daarna tot 19.00 uur zijn ze max $ 1,-. Geen wonder dat dit een van de populairste clubs op St Maarten is!

Goedkoop vervoer? Neem de bus!

Bezienswaardigheden liggen op St.Maarten verspreid over het hele eiland, waardoor de taxikosten behoorlijk op kunnen lopen. Als je zo veel mogelijk van het eiland wilt zien, kun je dan ook beter een auto huren. Hoewel de huur laag is, zijn de brandstofkosten echter wel hoog. Het is het voordeligst om de auto pas bij aankomst in St.Maarten te huren. Nog goedkoper is het om de bus te nemen; tijdens de spits rijden ze af en aan.

Goedkoop bellen op St Maarten

Bellen in je hotel kan je beter vermijden. Probeer zoveel mogelijk contact met huis af te handelen via e-mail. In Philipsburg en Marigot tref je een internet cafe waar je jouw mail kunt ophalen.

Wil je tijdens vakantie op St Maarten goedkoop kunnen bellen en ook goedkoop telefonisch bereikbaar zijn voor anderen, dan kan het gunstig zijn voor je reis naar St Maarten een buitenlandse prepaid simkaart te bestellen. Een dergelijke kaart heb je v.a circa 30,-  maar als anderen jou bellen is dat vervolgens helemaal gratis. Daarnaast kan je zelf goedkoop naar Nederland bellen voor circa 0,39 per minuut (normaal min. 1 a 2 euro per minuut) Meer info:  goedkoop bellen in het buitenland.

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews