De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Rondreizen in Denemarken

Rondreizen in Denemarken

Wil je deze zomer een rondreis Denemarken maken? Hier vind je handige tips voor een familievakantie "dichtbij huis" tot een rondreis door Denemarken, Zweden en Noorwegen. Met de auto rondreizen? Verblijf in vakantieparken, kampeerhutten of charmante hotels. 

Bijzondere rondreis Denemarken tips

Op een rondreis ontdek je het beste van Denemarken: de mooie groene eilanden met kastelen en kleurrijke stadjes, de bruisende hoofdstad Kopenhagen en de fantastische kust met eindeloze stranden en prachtige duinen. Denemarken staat bekend om haar leuke attracties en familieparken. Het beroemdste park is natuurlijk LEGOLAND®. Op het eiland Funen werd Hans Christian Andersen geboren. Hier schreef hij zijn beroemde sprookjes, waaronder 'De kleine zeemeermin'.

Rondreis organisaties door Denemarken Leuke 8 en 15-daagse rondreizen met eigen auto vind je bij Buro Scanbrit al vanaf 219,- p.p met een verblijf in authentieke kampeerhutten. Je hebt een ruime keuze aan accommodaties en ziet alle highlights van Denemarken. Bij ANWB Pharosreizen vind je de leukste rondreizen met verblijf in pittoreske 'kro' hotels (van oorsprong herbergen). Je maakt al een een 7-daagse rondreis langs kro hotels v.a. circa 300,- p.p.

Rondreis door Denemarken? Auto vakantie favoriet!

In Denemarken kun je ideaal met de auto rondreizen. Het land is net iets groter dan Nederland. Dankzij de korte afstanden kun je allerlei leuke bestemmingen met elkaar combineren. Het grootste deel van Denemarken vormt het schiereiland Jutland. Het grote eiland Funen wordt wel de "Tuin van Denemarken" genoemd. Kopenhagen ligt op het eiland Seeland, vlak bij Zweden. Denemarken telt in totaal meer dan 400 eilanden! Alle grote eilanden zijn door tunnels en bruggen met elkaar verbonden en kun je dus met de auto bereiken.

Rondreizen in Denemarken: slapen in vakantieparken!

Het hele gezin heeft een fantastische vakantie op een rondreis langs vakantieparken. Denemarken staat bekend om haar mooie vakantieparken met tal van leuke activiteiten voor kinderen. Je boekt bij Roompot Vakanties al een 8-daagse vakantie Denemarken in een vakantiepark v.a. 139,- p.p Vanuit het Lalandia Billund vakantiepark loop je zo Legoland in. Je kan ook zelf een rondreis langs vakantieparken samenstellen op Vacanceselect. Hier heb je een ruime keuze aan vakantieparken.

Unieke reis: Denemarken + Zweden + Noorwegen

Op een rondreis Denemarken, Zweden, Noorwegen leer je mooiste plekken van Scandinavie kennen. Je reist langs de hoofdsteden van Denemarken, Zweden en Noorwegen. Vanuit Kopenhagen ga je met de ferry naar Zweden. Reis verder door het hart van Zweden, langs bossen, meren en watervallen naar de hoofdstad van Noorwegen, Oslo. Hier kan je genieten van de vele bezienswaardigheden, zoals het Vikingschip. Na een paar dagen zet je de rondreis voort richting Stockholm.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews