De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Er voor de bouw van familiepark Legoland in Denemarken meer dan 58 miljoen legostenen zijn gebruikt.

Voorpret

Bekijk alvast de interactieve Legoland map: ga op avontuur in de wereld van piraten, maak een ritje in de Mine Train of zoek verkoeling op het water in de Jungle Racer.

Legoland Denemarken

Legoland Denemarken

Naar LEGOLAND® in Denemarken? Lees alles over dit bijzondere park dat bekend staat om de geweldige legostenen bouwwerken en maak kennis met enkele bijzondere Legoland aanbiedingen!

Speciale Legoland Denemarken aanbiedingen

Wie speelde als kind niet met Lego? Deze gekleurde, rechthoekige kunststofblokjes worden dan ook niet voor niets speelgoed van de eeuw genoemd. Een bezoek aan Legoland in Denemarken is dan ook een fantastische tip voor een bijzondere vakantie met kinderen.

Vakantie Legoland Denemarken aanbiedingen Voor een verblijf dichtbij het Legoland attractiepark zijn het Legoland Hotel en Vakantiepark Lilandia aan te raden. Tips voor aanbiedingen voor beide accommodaties:

Slapen in hotel Legoland of vakantiepark Lalandia

Een verblijf in hotel Legoland is voor gezinnen met kinderen natuurlijk een fantastische belevenis. Vanuit je kamer in hotel Legoland heb je uitzicht over het park en via een overdekte loopbrug stap je veilig en comfortabel zo de wondere wereld van Lego binnen. Naast standaardkamers zijn er ook speciale themakamers in prinsessen, piraten of adventure stijl!

Lalandia vakantiepark bij Legoland een andere absolute accommodatie aanrader voor wie naar Legoland op vakantie wil: vakantiepark Lalandia Billund Resort. In dit ruim opgezette vakantiepark naast Legoland (!) is het heerlijk vakantie vieren. De vrijstaan- de vakantiehuizen liggen op loopafstand van het attractiepark, en het treintje de Lalandia Express brengt je dagelijks naar het park centrum!

Attractiepark Legoland Billund

Het Legoland Billund attractiepark is niet alleen voor kinderen en legoliefhebbers leuk, ook volwassenen kunnen hier makkelijk een dag doorbrengen. Alvast enkele highlights:

Legoland Miniland het hart van het park waar je, je uren kunt verwonderen. Beroemde gebouwen van over de hele wereld zijn hier nagebouwd uit miljoenen legosteentjes. En denk nu niet 'Madurodam' want alles is echt 5x zo groot!

Legoland Pirate Falls Met warm weer is dit water speel- en zwemparadijs het populairste plekje in Legoland. Tip: badpakken en zwembroeken meenemen!

Legoland Duplo Land hier kunnen de echte kleintjes heerlijk spelen in Duplo huisjes of een ritje maken in attracties als de Duplo vliegtuigjes of de Duplo trein.

Ook voor grotere kids die op zoek zijn naar wat meer avontuur heeft Legoland genoeg te bieden. Zo heeft Adventure Land veel snelle en spannende attracties waaronder de nieuwste attractie The Temple. Ook op jacht naar goud gaan bij de Legoldmine en een tochtje maken over het klotsende water van de Vikings River Splash mag je echt niet missen tijdens je Legoland bezoek!

Wat kost Legoland entree?

Losse tickets voor Legoland Denemarken kosten omgerekend in Euro's circa 54,- (anno 2022 is de prijs voor Legoland entreetickets namelijk 399 DKK).. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Korting op Legoland toegang
Als je een TUI Legoland arrangement boekt dan kan je met korting een LEGOLAND Billund Resortpas kopen waarmee je gedurende je hele vakantie onbeperkt toegang hebt tot de attracties van Legoland Denemarken (in 2022 is de prijs van deze pas  € 17 per persoon). 

Als je jouw accommodatie boekt via Denemarken specialist Buro Scanbrit krijg je ook korting op je ticket. Een entreeticket Legoland kost hier (2022) 
€ 49 p.p. - ideaal is het entreeticket voor twee dagen toegang voor € 68 p.p. (waarbij je de 2e dag Legoland Billund toegang moet gebruiken binnen 6 dagen na entree eerste dag.

Omdat het bijna onmogelijk is alles te zien en doen in 1 dag raden wij het 2 dagen ticket of een resortpas van harte aan! Ontdek meer budget tips voor je Denemarken vakantie
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews