De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Veel boomhutten ontwikkeld zijn met de gedachte om ze geheel in de natuur te laten integreren? Door het gebruik van bijvoorbeeld gerecycled materiaal, zonne-energie of verf op waterbasis wordt de natuur op geen enkele wijze aangetast.

Voorpret

Hier krijg je een rondleiding door Tarzan's Treehouse in Disneyland.

Boomhut vakantie

Boomhut vakantie
Een overnachting in een boomhut is een unieke ervaring. Je vindt deze bijzondere vakantiehuizen op talloze plekken over de hele wereld: in het regenwoud van Australië, op een bountystrand in Costa Rica, in de bossen van Frankrijk of gewoon op een familiecamping in Drenthe.

Boomhutten zijn er in allerlei soorten en maten; van een knus boomtentje zonder luxe tot schitterende boomhuizen met al het mogelijke comfort. Lees meer over de mooiste locaties en bijzondere boomhut adresjes.

Boomhut vakantie

Vakantie in een boomhut? Super romantisch met z'n tweeën of een geweldig avontuur met de kinderen! Hier tref je de leukste tips en mooiste locaties voor boomhut vakanties in binnen- en buitenland. Van een comfortabel ingerichte boomhut voor 4 personen met glijbaan op het groene vakantiepark Dierenbos tot schitterende boomhuizen in Afrika met al het mogelijke comfort!

Overnacht in een boomhut in Nederland

Een uniek weekendje weg in eigen land? Overnacht dan eens in een boomhut! Je vindt ze o.a. in Drenthe, Overijssel, Friesland, Brabant en op de Veluwe. Een ware belevenis voor kinderen, maar ook voor volwassenen komt een kinderdroom uit. Veel van de boomhutten bevinden zich op gezinscampings, en vakantieparken waar van alles te beleven valt.

Lees meer over boomhutten in Nederland.

Bijzondere boomhuizen in Frankrijk

Ook buiten Nederland is het mogelijk om op deze originele manier te overnachten. Zo zijn overnachtingen in een boomhut in Frankrijk erg populair. Bijvoorbeeld in de Vendee, waar je in boomhutten op een prachtige bosrijke locatie op 15 km van het strand kunt overnachten in een boomhut bij camping La Foret. Geweldig adres met kids! 

Niet alleen in Frankrijk vind je prachtige boomhutten, maar ook op andere locaties in Europa, zoals Engeland, Duitsland, Turkije of België vind je luxe en bijzondere boomhutten in de natuur.

In een boomhut tussen de Afrikaanse olifanten

In Afrika staan op diverse plaatsen midden in de bush prachtige treehouse lodges. Tijdens je safari slaap je hoog en droog in een boomhut. Het is een onvergetelijke ervaring wanneer je vanuit je hut een kudde buffels of olifanten spot. Lees meer over de mooiste treehouse lodges in Afrika.

Boomhutten vakantie voor globetrotters

Ben je een echte globetrotter en ga je op vakantie naar een verre bestemming buiten Europa? Ook daar is het mogelijk om in een boomhut te slapen. Bijvoorbeeld in het regenwoud op Vancouver Island in Canada of in de jungle van India.

Of wat dacht je van een luxe boomhut midden in de Braziliaanse Amazone? Op het enorme complex van Ariau Amazon Towers staan 9 comfortabele Tarzan Houses. Een overnachting in zo'n bijzondere boomhut betekent een onvergetelijke aanvulling op je toch al zo bijzondere vakantie. Lees meer over de mooiste boomhutten ter wereld.
628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews