De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Tijdens vakantie in de Dominicaanse Republiek kan je prachtig walvissen spotten!

Voorpret

Ontdek bruisend Punta Cana!

Budget tips Dominicaanse

Voor een leuke vakantie op de Dominicaanse Republiek heb je geen kapitaal nodig. Lees de tips op deze pagina m.b.t. goedkoop vliegen, het vakantie aanbod en de leukste uitstapjes tijdens je vakantie naar de Dominicaanse Republiek die weinig of helemaal niets kosten!

Goedkoop de Dominicaanse Republiek ontdekken

Als je de Dominicaanse Republiek goedkoop wilt verkennen regel dan je excursies bij een plaatselijke organisatie in een van de badplaatsen. Dat is meestal veel goedkoper dan via je touroperator in Nederland. Zo heb je in het plaatsje Sosua Meltours, waar je excursies kunt boeken naar de mooiste plekjes van het eiland!

Je kunt natuurlijk ook zelf erop uit trekken op de Dominicaanse Republiek. Boek ter plaatse een auto en ga met je eigen huurauto het eiland rond. Dat kan prima vanuit een resort (zie hieronder de top 3 pakketreizen naar de Dominicaanse Republiek) Avontuurlijke reizigers die liever zelf hun vlucht +  accommodatie regelen doen er goed aan te starten op dit overzicht met goedkope vliegtickets Dominicaanse Republiek van Vliegennaar.nl.

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Dominicaanse Republiek

Goedkoop naar de Dominicaanse Republiek vliegen

Zoek je goedkope vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek? Als je de tarieven voor vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen wilt vergelijken kijk dan is het slim te starten bij een goede vergelijker zoals de hierboven genoemde Vliegennaar.

Vanuit Nederland kan je o.a. met TUIfly direct naar Puerto Plata of Punta Cana vliegen, of met KLM naar Punta Cana. Er zijn meerdere directe vluchten per week.

Enkele tips om goedkoop vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek te boeken:

  • Vaak zijn vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek met vertrek doordeweeks goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.
  • Boek je vliegtickets online - voor telefonisch boeken van vliegtickets betaal je meestal een toeslag.
  • Last minutes vliegtickets zijn niet altijd het goedkoopst! Wil je in de schoolvakanties vliegen? Om redelijk geprijsde vliegtickets te bemachtigen moet je dan vroeg boeken!

Klik hier voor meer handige tips om een zo goedkoop mogelijk vliegticket naar de Dominicaanse Republiek te vinden!

Tip: overweeg je vakantie in de prachtig gelegen badplaats Punta Cana ? Hier tref je veel informatie en een overzicht met reisorganisaties incl. prijsindicatie per aanbieder van enkele uitstekende hotels, zodat je goed kunt vergelijken.

De vlooienmarkt van Santo Domingo

In Santo Domingo zijn er op zondagochtend een paar erg gezellige vlooienmarkten, zogenaamde ´mercados de pulgas´. Je kan er van alles kopen van kleding tot eten en het is bijna allemaal goedkoop!

Parque Mirador

In het mooie Parque Mirador del Sur kan je lekker wandelen of joggen. Vooral 's ochtends als het nog koel is buiten is dat erg lekker. 's Middags kan je er ook heerlijk zonnen of picknicken.

Paardenrace

Doe als de Dominicanen en ga naar de paardenrace op de Avenida Las Américas! Iedere dinsdag, donderdag en zaterdagkan je om 14.00 de paardenrace gratis bijwonen of je geld inzetten op een van de deelnemers.

Santo Domingo > kathedraal

De Kathedraal van Santo Domingo (Cathedral Santa María de la Encarnación, Santo Domingo) is erg leuk om te bezoeken. De kathedraal is de oudste van de ‘nieuwe wereld', de nieuwe wereld bestaat uit alle landen die Europa na 1492 werden ontdekt.

Feest mee met het Dominicaanse Carnaval

De Dominicaanse Republiek en de rest van de Cariben staan bekend om het carnaval. In Santo Domingo wordt er zeer uitgebreid carnaval gevierd. Er is een grote parade en er komen professionele dansgroepen optreden. In 2011 valt het carnaval op 7 en 8 maart.

Het Jazzfestival van de Dominicaanse Republiek

Jaarlijks is er een fantastisch jazzfestival in de Dominicaanse Republiek, ook in 2011 wordt er weer één georganiseerd. Het festival zal in november plaatsvinden, je kunt dan gratis swingende shows bewonderen op het prachtige tropische strand van de Dominicaanse Republiek.

Boulevard Malecon

De boulevard Malecon of de Avenida George Washington ligt in het zuidwesten van het centrum van Santo Domingo. 's Ochtends is de boulevard druk bezet door joggers en 's avonds door jongeren. Aan de boulevard zijn ook twee monumenten te vinden, La Obelisca en El Obelisco.

Top 2 reisorganisaties

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews