De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Aruba budget tips

Goedkoop Aruba ontdekken? Om voordelig een leuke vakantie op Aruba te hebben hoef je echt niet in je resort te blijven zitten! Lees onze tips voor goedkoop naar Aruba reizen en bekijk het overzicht met aanbieders van goedkope Aruba vakantie reizen!

Goedkoop Aruba's ontdekken

Goedkoopste periode om naar Aruba te reizen Van medio april tot en met half december is het laagseizoen op Aruba en kan je profiteren van flinke kortingen.


Goedkope Aruba reis met vlucht + hotel
95 van de 100 keer tref je de beste Aruba aanbiedingen bij de Vakantiediscounter . Kies op voor de optie vlucht+ hotel Aruba en filter daarna je opties op prijs om de beste aanbiedingen te zien. Tip: het is altijd verstandig om meerdere aankomst + vertrekdata te proberen, vliegen op woensdag kan bijvoorbeeld soms wel 200,- goedkoper zijn!


Goedkoop all inclusive naar Aruba?
Bijna alle hotels op Aruba bieden de opties van een all inclusive vakantie aan. Dat betekend dat alle maaltijden, drankjes, snacks en meestal ook de meeste (water-) sporten inbegrepen zijn bij de prijs. Een all inclusive vakantie op Aruba hoeft niet perse de goedkoopste optie te zijn, maar je weet wel vooraf waar je aan toe bent en ook met kinderen of als je veel wilt watersporten kan het gunstig uitpakken. 


Prijzen van all inclusive Aruba reizen vergelijken
 Ook hiervoor is de Vakantiediscounter een fijne site. Op deze site tref je tegenwoordig een 15 tal "all-in" vakantie aanbiedingen Aruba en dat vaak tegen hele kleine prijsjes.

Actuele ticket aanbiedingen voor Aruba

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop naar Aruba reizen

Goedkoop naar Aruba reizen Begint natuurlijk met een voordelig ticket vinden! Kijk bij bovenstaande actuele vliegticket aanbiedingen en lees ookde tips: goedkope vliegtickets naar Aruba vinden!


Goedkope Aruba reis? Cheap ticket alert!
Staan je reisdata naar Aruba nog niet vast, vlieg je regelmatig naar Aruba of wil je pas naar Aruba als er een echt goede vliegticket aanbieding is? In al deze gevallen is de site vliegen naar Aruba erg handig. Je kunt hier namelijk gebruik maken van een gratis cheap flight alert service.

Goedkoop heerlijk uit eten op Aruba!

Een geweldig adres voor een uitstekende maaltijd met een klein budget is The Astoria op de Crijnssenstraat 6 in San Nicolas, het oudste stadje van Aruba. Dit restaurant heeft een heerlijk terras en hun sweet & sour chicken is heerlijk en voor $12 ook geen al te zware aanslag op je budget!

In de middag voordelig lunchen? Probeer een Pan Bati, dat is Arubaans maisbrood gebakken op een bakplaat, het lijkt op een pannenkoek. Lekker en goedkoop!

Goedkope eilandtour en het Arikok Park

Als je op eilandtour gaat is het leuk om naar het Arikok Nationaal Park te gaan. De parkrangers van het Arikok Nationaal Park geven je gratis een informatieve rondleiding door het park en de grotten. Een eilandtour is ook makkelijk te doen met een huurauto en die heb je al voor circa 40,- per dag. Je hoeft dus zeker geen dure excursies op Aruba te boeken!

Fort zoutman > Bombini-festival

In Fort Zoutman is iedere dinsdagavond tussen half 7 en half 9 het Bonbini-festival. Je kunt er handgemaakte spullen bekijken en er zijn hapjes, drankjes, Arubaanse muziek en dans. Fort Zoutman is het oudste gebouw van Aruba.

Dera Gai

Op 24 juni is de nationale feestdag Dera Gai, een folkloristisch feest met dans, muziek en traditionele maaltijden. Dera gai betekend ‘begraaf de haan', vroeger werd er altijd een haan begraven, daarna probeerden ze met een stok zijn kop eraf te slaan. Tegenwoordig wordt er een plastic haan gebruikt.

Natuurlijke brug

De natuurlijke brug werd altijd heel vaak op de foto gezet. In 2005 is de grootste brug ingestort, naast de resten van de ingestorte burg is een kleinere brug. Er zijn hier ook zandstranden en het is dus een perfecte plaats om te zwemmen of te picknicken.

Natuurlijk zwembad

Cura di Tortuga is een ‘natuurlijk' zwembad op Aruba omringd door rotsen en het uizicht is prachtig. Vanaf de rotsen kan je zo in het water springen. Je hebt wel een jeep nodig om bij dit zwembad te komen.

Oranjestad

In Oranjestad zijn door het jaar heen verschillende evenementen, zo heb je carnaval, zomerfeesten, Nieuwjaarsvuurwerk en op 30 april zelfs een optocht voor de koningin. Ook als er geen feesten in de stad zijn, is Oranjestad een leuke stad, waar je van alles kunt zien.

Doe mee met de vlaggenparade!

Genieten van een vlaggenparade, muziek en andere leuke volksevenementen, dat kan tijdens Dushi Tera op 18 maart. Het is een officiële vrije dag, en een groot gratis feest voor iedereen!

Actuele ticket aanbiedingen voor Aruba

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
TUIfly.nl € 0,00 De boekingskosten voor TUIFly vliegtickets bedragen €15.00 per boeking.
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews