De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Budget deals

Top Tips Per Type

Vroegboeken loont: tot 32% korting bij Eliza was here!

korting Eliza was here vakantie

Eliza was here heeft nu geweldige kortingen beschikbaar voor wie haar populairste accommodaties op tijd reserveert. Lees snel hoe je tot maar liefst 32% korting ontvangt op zonnige vakanties naar de mooiste bestemmingen!

Bijzondere vakantie in Europa? Eliza was here is een reisorganisatie die nog écht value for money biedt en je een unieke vakantiebeleving garandeert. Omdat ze anders is dan anders, is Eliza was here één van onze favoriete reisorganisaties. De reislustige ‘Eliza’ neemt je mee naar de meest bijzondere vakantieadresjes op de onontdekte, geheime plekjes rondom de Middellandse Zee: op de mooiste locaties toont ze je het authentieke karakter van zonvakantie landen als Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. Ver weg van het massa toerisme want; "Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf."

Eliza was here vroegboekkorting

Wil je zeker weten dat jij de volgende keer voor een leuk prijsje op jouw favoriete Eliza adresje vakantie viert? Kijk dan op de Eliza was here vroegboekkorting actie pagina en bespaar honderden zeeuro's op je volgende vakantie!  

Er is op dit moment voor 240 accommodaties extra korting beschikbaar en je voordeel kan oplopen tot maar liefst 32% extra korting. Ook voor de komende herfstvakantie, meivakantie en zelfs voor de de zomervakantie van 2022 zijn erg mooie deals!

Positieve ervaringen met Eliza

Een onderzoek van de Consumentenbond richtte zich op 2800 reizigers en bracht hun ervaringen met verschillende reisorganisaties in kaart. De ervaringen met Eliza was here behoorden tot de meest positieve. Ook wij raden de reisorganisatie aan op basis van onze persoonlijke ervaringen. Zo schreef onze collega Esmeralda een review over haar vakantie ervaringen met Eliza was here:  

“Wij zijn met Eliza was here naar Sicilië en Sardinië geweest en dat was heerlijk. Onze bungalow was authentiek, maar wel voorzien van alle gemakken. We hadden het prachtige zwembad praktisch voor onszelf en de leukste restaurantjes lagen op loopafstand. Het bijzondere was dat we echt tussen de lokale bevolking konden genieten van de beste plaatselijke gerechten. Als je voor je rust en ontspanning op vakantie gaat is Eliza echt een aanrader!”

Bijzonder en charmant en eigenzinnig: wat maakt Eliza, Eliza?

Dat is het unieke en kleinschalige karakter; rust, intimiteit en onbezorgd genieten zijn een vanzelfsprekendheid. Eliza's kwaliteitskenmerken? Eliza was here is de specialist voor authentieke bestemmingen binnen Europa. De vakantieadresjes liggen altijd net ver genoeg van de (drukke) wegen, maar een dorp of stadje is nooit verder weg dan 6 kilometer. Bij vliegvakanties is een huurauto bovendien altijd inclusief! Traditionele casa’s, sfeervolle boerderijtjes en charmante vakantiehuizen, liggen vaak midden in olijven boomgaarden of schilderachtig tegen een heuvel met adembenemend uitzicht op zee. Of direct aan het strand natuurlijk. Rust en privacy worden, los van de ligging, ook gewaarborgd in de vorm van bijvoorbeeld privéterras en/of privé zwembad.

Echt uniek verblijven? Lees dan het artikel over het typisch Griekse Kissamos Windmills hotel op Kreta of de slakkenhuisjes van Los Caracoles in Andalusie.

Meer Eliza tips van de redactie

Gerelateerde artikelen

Slideshow

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews