De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Exclusief voor onze lezers: Jiba actiecode twv 50,-

actiecode jiba

Een extra korting voor je vakantie? Exclusief voor de lezers van Surprisetickets.nl heeft Jiba een actiecode beschikbaar gesteld die recht geeft op 50,- korting op een groot aantal reizen.

Inmiddels is deze actie helaas verlopen. Maar zusterbedrijf Eliza was here stuurt ons regelmatig exclusieve kortingscodes waarmee je bespaard op bijzondere zonvakanties met uniek, kleinschalig karakter!

Een vakantie boeken bij Jiba.nl? Dan hoef je niet te rekenen op massale hotels met animatieteam en bunkerende toeristen aan het all inclusive buffet. Het concept van Jiba staat voor kleinschalige accommodaties met veel persoonlijke aandacht. Op de vernieuwde website kun je kiezen uit 4 thema's, van strandvakanties tot outdoor vakanties, zodat je vlot een vakantie vindt die bij jouw wensen past.

Actievoorwaarden voor exclusieve actiecode Jiba

Hoewel er bij Jiba regelmatig zeer voordelige vakanties te boeken zijn, van bijvoorbeeld last minutes naar de Turkse Rivièra tot vakanties naar het charmante Andalusië incl. vlucht + verblijf in een privé bungalow + autohuur v.a. 299,- p.p. per week. Maar nu krijg je als lezer een extra cadeautje: vul tijdens je boeking bij Jiba de actiecode: JZL2T12 in en er wordt automatisch €50,- korting op de totale reissom verrekend!

Aanvullende informatie: bovenstaande korting is geldig voor alle reizen van Jiba.nl in de vertrekperiode t/m 31 oktober 2014. De uiterlijke boekdatum waarbij deze code geldig is, is t/m 30 juni 2014.

De bijzondere reizen van Jiba

De reizen van Jiba zijn net even anders dan van veel andere reisorganisaties. Ze hebben al jaren enkele toppers in het assortiment en hebben zonvakanties naar alle populaire landen aan de Middellandse Zee, maar ook voor de winterzon zijn er een aantal zonnige bestemmingen opgenomen in de selectie. De belangrijkste thema's van Jiba zijn: Beach Life, Go Outside, Like Home & Romance. Bekijk zeker eens:

  • Beach Life: in dit thema vind je bij Jiba alleen maar accommodaties die maximaal 500 meter van het strand gelegen zijn. Vaak zijn de accommodaties gelegen dichtbij de mooiste stranden. Ideaal voor een zon-, zee- en strandvakantie. Lees alles over vakanties op de Griekse eilanden ZakynthosKefalonia of Lesbos.
  • Go Outside is een ander thema bij Jiba. In dit thema boek je accommodaties die midden in de natuur gelegen zijn. Naast je vlucht + hotel is ook een huurauto inbegrepen. Veel geboekte bestemmingen in dit thema zijn de Canarische Eilanden.
  • Een van de favorieten is het thema Romance. De naam zegt het al, voor romantische accommodaties voorzien van luxe, maar ook kleinschalig en charmant.
  • Tenslotte boek je voor een vakantie uit het thema "like home" als je houdt van het lokale leven. De eigenaren zijn bijzonder gastvrij en geven de bezoeker veel persoonlijke aandacht! Aanrader!
  • Een van onze favorieten in het aanbod van Jiba zijn de reizen Eilandhoppen Griekenland: genieten van verschillende Griekse eilanden van de Cycladen of bijvoorbeeld de Sporaden.  

Gerelateerde artikelen

628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews