De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Zomervakantie in Engeland

Zomervakantie in Engeland

Op zoek naar de beste tips voor een zomervakantie in Engeland? Buro Scanbrit is weer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie voor Engeland en Groot-Brittannië. Als Britain specialist kennen zij het land op hun duimpje en weten precies wat de ingrediënten zijn voor de leukste zomervakantie in Engeland voor het hele gezin.

Zomervakantie Engeland tips specialist Buro Scanbrit

Voor zomervakantie 2014 tipt Buro Scanbrit de rondreizen met eigen auto en overnachtingen in mooie stacaravans in vakantieparken. Het is een comfortabele manier van reizen met veel pret voor jong en oud. Voor de vakantiepark stacaravan rondreizen zijn routes uitgedacht met allerlei leuke activiteiten. De reis is altijd inclusief de overtocht met de ferry voor 1 auto en het hele gezin (tot 5 pers.). Er is al een 11/12-daagse rondreis v.a. € 139 p.p., een 13/14-daagse rondreis v.a. € 235 of een 20/21-daagse rondreis vanaf € 295 p.p.!

Voordeel met vroegboekkorting
Voor reizen naar Engeland in de zomervakantie geldt dat je goedkoper uit bent als je vroeg boekt. Bureau Scanbrit biedt aantrekkelijke vroegboekkortingen op vele reizen. Zoek eens op vroegboekkorting voor de actuele selectie reizen.

Deze zomer op vakantie naar Engeland? Top 10 tips!

Er is zoveel leuks te doen dat het bijna onmogelijk is een top 10 tips voor de zomervakantie in Engeland te maken! Op de rondreizen door Zuid-Engeland en Wales kom je langs middeleeuwse stadjes en kastelen, zoals Canterbury, Windsor Castle, pretparken in Essex, landhuizen met schitterende tuinen in de heuvels van Kent, typisch Engelse badplaatsen met mooie witte zandstranden, romantische dorpjes, de Engelse Riviera die aanvoelt als de Mediterranee, de hoge kliffenkust van Dorset of de mysterieuze Stonehenge op de Salisbury Plains. De bezienswaardigheden in Engeland zijn eindeloos!

Op de populaire rondreizen in Engeland met verblijf op vakantieparken of B&B's v.a. € 139 van Buro Scanbrit vind je stoomtreinen en pretparken in Essex, schilderachtige dorpen in Dorset, fossielen op het strand en ‘fish & chips’ in Somerset en de pure schoonheid van de ruige heuvels van het Exmoor National Park.

Goedkope zomervakantie in Engeland? Leuke excursies bijboeken!

Als je boekt bij Buro Scanbrit, klik dan ook eens op de excursies tab bij je gekozen reis. Hier vind je de leukste attracties en activiteiten en excursies die je ter plaatse of van tevoren kunt bijboeken.

Met de kids op vakantie naar Engeland!

Er is zoveel leuks te doen voor het hele gezin. Wat dacht je van Legoland Windsor, een Exmoor Jeep Safari of een dagje naar Monkey World of Alice in Wonderland? Voor de kleintjes is het heerlijk scheppen op het strand. Kids vinden fossielen op de stranden van Jurassic Coast. Ook heel leuk: met het hele gezin aardbeien, bessen of frambozen plukken.  Voor een sfeervolle vakantie met veel pret voor jong en oud bekijk je alle tips voor vakantie in Engeland met kinderen en de leukste vakantieparken in Engeland.

Budget deals

Top Tips Per Type