De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

met de Pinksterviering de neerdaling van de Heilige Geest wordt herdacht? 

Voorpret

Kijk ook eens voor een lang weekendje weg met Hemelvaart.

Weekendje weg met Pinksteren

Weekendje weg met Pinksteren

Lekker een weekendje weg met Pinksteren? Waarom zou je niet gebruik maken van die extra vrije dag en de vele aantrekkelijke aanbiedingen en voordelige Pinksterarrangementen? Hieronder een selectie van de leukste tips voor wie het Pinksterweekend weg wil.

Pinksterweekend weg aanbiedingen bungalows

Wil je lekker een weekendje weg met Pinksteren? Benut de extra vrije maandag en ga een lang weekend weg. Maak een leuke stedentrip, boek een vakantiehuisje in eigen land, zelfs een kort tripje naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden!

Weekendje weg met Pinksteren in een leuke bungalow is populair in eigen land. Veel vakantieparken, hotels en bungalows hebben leuke aanbiedingen. En in juni kan je natuurlijk ook lekker gaan kamperen! Voor een weekendje weg met Pinksteren met kinderen zijn dit supertips:

  • Libéma Vakantieparken, Beekse Bergen: leuk met de kids in een jungalow bungalow en ook nog gratis naar Speelland Beekse Bergen!
  • Vakantiepark Dierenbos: Nog zo'n gezellig park van Libema! Met z'n allen genieten in een natuurlijke omgeving.
  • Landal Greenparks op Texel: een vakantiehuisje aan zee voor het Pinksterweekend? Landal heeft maar liefst 3 mooie parken op Texel en met leuke Pinksteraanbiedingen.
  • Center Parcs: hier vind je heerlijke familieparken met luxe bungalows en speciale kidscottages. Vroegboekers ontvangen 10% korting + leuke gratis extra’s!

Weekendje weg met Pinksteren | Pinksterarrangementen

Een leuk hotel met een aantrekkelijk arrangement voor een paar fijne vrije dagen? Wil je lekker met de auto of misschien wel vliegen? Er zijn verschillende aanbiedingen voor hotels in de buurt en leuke stedentrips inclusief vliegreis te boeken.

Leuke hotel aanbiedingen en arrangementen met Pinksteren bij:

Pinkpop in Limburg

Het jaarlijkse Pinkpop festival vind ook dit jaar weer plaats in Landgraaf (Zuid-Limburg). Geen zin in kamperen of zitten de festivalcampings al vol? Is het dan niet leuk om met Pinkpop met een groep in een vakantiehuisje te zitten? Als je graag dichtbij het Pinkpop terrein zit, op minder dan 20/30 km afstand liggen Landal Hoog Vaals of t Posterbos. Meer tips voor een vakantie of een weekendje weg in Limburg? In onze Limburg special!

Weg in Pinksterweekend 2017? Ga naar Disneyland Parijs!

1, 2 of 3 dagen genieten in Disneyland Parijs in het Pinksterweekend? Dan hebben wij een leuke tip! Dit jaar zijn er namelijk hele voordelige aanbiedingen voor een weekendje Disneyland Paris in verband met de 25e verjaardag van het park. Zo krijg je tot wel 2 nachten + 2 dagen helemaal gratis als je voor 13 februari boekt!

Meer info over Disney's 25e verjaardag vind je op de officiële website!

Budget deals

Top Tips Per Type