De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Bij je vakantie in Ponyparkcity is gratis toegang tot het bekende attractiepark Slagharen inbegrepen!

Voorpret

De videofilm over Ponyparkcity geeft een prima indruk van het vakantiepark, de pony rijlessen en andere activiteiten in het Ponypark!

Ponypark Slagharen & Ponyparkcity

Ponypark Slagharen & Ponyparkcity

Vakantie in Ponypark Slagharen? Er zijn weer huisjes met eigen pony te huur! Maar ook het nabijgelegen Ponypark vakantiepark Ponyparkcity krijgen kinderen een eigen Shetland pony bij hun vakantiehuis en toegang tot het Slagharen attractiepark.

Ponypark Slagharen, de pony's zijn terug!

Terug van weg geweest: de pony's bij de huisjes van Slagharen! 
Waar Slagharen een periode geen huisjes met pony meer verhuurde en je voor een dergelijke vakantie moest uitwijken naar het nabijgelegen (en ook erg leuke) Ponypark City, zijn de pony's sinds eind april 2014 terug op Slagharen.

Beleef als een echte cowboy de leukste avonturen met je pony aan je zijde en verblijf in één van de Buffalo Ranch Houses op ponypark Slagharen tegen scherpe prijzen. Je boekt al een weekend in een vakantiehuisje met eigen pony v.a. 219,-.

Je eigen Pony bij Shetland Ponypark Ponyparkcity

Vakantie in Ponyparkcity is vooral zo populair omdat kinderen bij hun vakantiehuisje ook hun eigen Shetland pony krijgen. Iedere dag kunnen ze vervolgens deelnemen aan gratis pony rijlessen o.l.v. ervaren instructeurs. Het Ponypark organiseert bovendien dagelijks speciale activiteiten, de miss / mister pony verkiezing bijvoorbeeld voor de mooist versierde pony. Maar gewoon je eigen pony verzorgen is natuurlijk ook al een feest!

Een huisje in dit Ponypark, incl. onbeperkt toegang voor het hele gezin tot Attractiepark Slagharen en een pony voor de kinderen huur je v.a circa 400,- voor een lang weekend (3 nachten / 4 dagen). Meer info: Ponyparkcity.

Adres: Ponypark Ponyparkcity, Doozemansteeg 1 Collendoorn. 

Extra: Gratis entree tot Attractiepark Slagharen

Bij vakantie in het Ponypark vakantiepark is ook gebruik van alle attracties van en de zwembaden van Attractiepark Slagharen inbegrepen. Er gaat zelfs een speciaal Ponyparkcity treintje naar het 5 km. verderop gelegen Attractiepark Slagharen. Geen wonder dat Ponyparkcity recent de prijs won van meest kindervriendelijke vakantiepark van Nederland!

In attractiepark Slagharen zijn veel kermisachtige en spannende attracties, maar ook leuke attracties voor de kleintjes. Meer over het attractiepark.

Meer vakantie Slagharen aanbiedingen

Gaat het je minder om je eigen Shetland Pony bij je huisje en meer om een leuk verblijf in en met onbeperkt entree tot het attractiepark Slagharen? In het naast het attractiepark gelegen vakantiepark kan je voor heel voordelig logeren in een leuk chalets of volledig ingerichte wigwam.

Kijk voor scherp geprijsde aanbiedingen bij Vakantiepark Slagharen.

Meer attractiepark & vakantie tips met kinderen

Speciale tip voor vakantie of weekendje weg met kids
Bij het vakantie in vakantiepark Beekse Bergen is onbeperkt gratis entree tot het Safaripark en 5 andere leuke attractieparken voor het hele gezin inbegrepen! Je huurt al een weekend of midweek een blokhut v.a 65,- of een luxe 6-persoons jungle bungalow v.a 179,-. Meer info: Libema vakantie & safaripark Beekse Bergen.

Wil je vakantie in Ponypark Slagharen vergelijken met vakantie of een weekendje bij andere attractieparken?

Weekend weg met kids? Pretpark arrangementen in Nederland

Slapen in een droomkasteel in De Efteling

Vakantie in safaripark Beekse Bergen

Tip: Meer leuke vakantieparken met kids.

101 vakantie aanbiedingen & weekend tips

Budget deals

Top Tips Per Type