Kinderbungalow nieuwe trend? Kinderbungalows vergeleken!

kinderbungalow

Kinderbungalows een nieuwe trend? Het lijkt er wel op want steeds meer vakantieparken in Nederland en Duitsland nemen speciale kinderbungalows op in hun aanbod!

Met deze nieuwe kidsproof accommodaties spelen zij handig in op de wensen van de gast. Gezinnen met jonge kinderen kunnen zo door de veilige, kindvriendelijke faciliteiten extra genieten van een weekend of weekje weg.

Kidsproof bungalow jungalow van Libéma Vakantieparken

De vakantieparken van Libéma staan al bekend om hun kindvriendelijke gezinsvakanties. Vanaf de meivakantie boek op twee vakantieparken van Libéma een kids-bungalow of jungalow die nu nog veiliger is ingericht.

Vakantiepark Beekse Bergen telt een tiental jungalows, met zebra-, giraf of luipaardprint, helemaal ingericht op het verblijf met kleine kinderen en Vakantiepark Dierenbos (recent nog een 9,2 in ANWB test) telt een vijftal kindvriendelijke bungalows.

De kinderbungalows zijn omringd met een hek en liggen niet aan het water. Bovendien zijn de tuintjes gelegen aan een gezamenlijke speeltuin. In de huisjes zijn de keukenkasten voorzien van klemmen, kindvriendelijke stopcontacten, een kinderstoel, een kinderbedje en een kinderslaapkamer. Bij iedere bungalow / jungalow staat een bolderkar voor een rondje over het park. Meer info: vakantiepark Beekse Bergen

Kinderbungalows van Center Parcs

Bij Center Parcs vervelen kinderen zich geen moment. Ze gaan op avontuur met Orry, Rep, Woops en Bing en genieten volop van talloze activiteiten. Speciaal voor de kids is er een fantastische KidsDisco, Parade en KidsBingo. De kinderbungalows zijn van alle gemakken voorzien van o.a. babyverzorgingsfacaliteiten en kindvriendelijke meubeltjes (kinderbed, box etc.) en kinderspeelgoed. Zowel kinderen als ouders zullen genieten van een heerlijk vakantiegevoel. Bij vakantiepark Center Parcs kan je zelfs een speciale Pack & Go Kids vakantie boeken. Er zijn zowel vakantieparken met kinderbungalows in Nederland als Duitsland! Meer informatie & prijzen van de Center Parcs Kidscottages: www.CenterParcs.nl.

Op vakantie met kinderen? Meer leuke tips!

Blader door onze online reisgids voor nog veel meer vakantietips met kids. Van een weekendje naar een Ponypark of Disneyland, tot het meest betoverende pretpark van Nederland; de Efteling!

Naar boven Bookmark pagina | Print pagina