De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Men vroeger op Hemelvaartsdag al zingend en met blote voeten door het gras ging lopen? Dit werd dauwtrappen genoemd.

Voorpret

Kijk ook eens voor een lang weekendje weg met Pinksteren.

Weekendje weg met Hemelvaartsdag

Weekendje weg met Hemelvaartsdag

Wil je een lekker lang weekend weg in het voorseizoen? Dan is het Hemelvaart weekend een kans bij uitstek. Hier tref je de leukste tips.

Weekendje weg Hemelvaart | Vakantiepark aanbiedingen

Als je het weekendje rond Hemelvaart optimaal benut ga je van donderdag tot en met zondag een weekendje weg. Hemelvaart valt altijd 10 dagen voor Pinksteren en altijd op een donderdag. Je kan natuurlijk lekker een weekendje weg gaan in eigen land, of net even de grens over of bijvoorbeeld een stedentrip boeken inclusief vliegreis.

Weekendje weg Hemelvaart: boek een vakantiepark in eigen land of net over de grens en geniet van een lang weekendje weg met Hemelvaart. Aanbiedingen voor vakantieparken vind je bij:

  • Beekse Bergen: boek een jungalow en ga met de AttractiePas (voorheen ExtraCard) naar vele attractieparken! Libema heeft veel leuke aanbiedingen!
  • Vakantiepark Dierenbos: een lang weekend tot rust komen in de natuur en onbeperkt de leuke dagattracties bezoeken!
  • Center Parcs cottages: de luxe Comfort cottages van Center Parcs boek je nu met 10% vroegboekkorting + veel leuke gratis extra's!
  • Roompot parken: hier vind je speciale Hemelvaart aanbiedingen voor een park in het bos, aan het strand of op de waddeneilanden. Erg aantrekkelijk voor een lang Hemelvaart weekend is bijvoorbeeld Roompot vakantiepark Texel.

Speciale arrangementen: Hemelvaart weekend weg

Een lekker relax weekend weg? Hemelvaart arrangementen voor de leukste hotels in Nederland of hotels net over de grens vind je op diverse plaatsen! Ideaal als je even lekker met zijn tweetjes weg wilt of wilt genieten van wat meer luxe. 

Weekend weg Hemelvaart 2017 hotels vind je bij een aanbieder als:

  • HotelSpecials.nl: hier vind je een brede selectie aan hotels in Nederland. Ook zijn er speciale arrangementen met allerlei leuke extra's te vinden.

Super trip tip: Rome

Ben je van plan het Hemelvaart weekend weg te gaan en een stedentrip te boeken? Dan weten wij wel een goede bestemming: Rome! Hemelvaartsdag is van oorsprong een feestdag van de christenen. En Vaticaanstad is het hart van het katholieke geloof. Let op: In Italië viert men Hemelvaartsdag de zondag voor Pinksteren.

Festivals

Ook in Nederland kun je een leuk weekendje of dagje weg met Hemelvaart. Op Hemelvaartsdag worden er in veel plaatsen braderieën, markten en andere jaarlijks terugkerende evenementen georganiseerd. Zo zijn er in Nederland verschillende, jaarlijkse Hemelvaartsfestivals. Erg gezellig is bijvoorbeeld het jaarlijkse Breda Jazz Festival. Boek in de buurt van Breda bijvoorbeeld Roompot vakantiepark de Katjeskelder.

Budget deals

Top Tips Per Type