De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Als je zeker wilt zijn van veel sneeuw tijdens je skivakantie in de Paasvakantie dan is het slim om voor een skigebied bij een gletsjer te kiezen. Bij sommige van deze ligt er zelfs in juni nog meer dan voldoende sneeuw!

Voorpret

Met Pasen kun je nog uitstekend skiën in bestemmingen als Val Thorens en La Plagne. 

Op wintersport met Pasen

Op wintersport met Pasen

Waar moet je naar toe als je in het Paasweekend of in de Paasvakantie lekker wilt gaan skiën of snowboarden? Lees de tips voor een geslaagde wintersportvakantie in het voorjaar!

Wintersport met Pasen tip: Noorwegen

Onze favoriet voor een skivakantie met de Paasdagen is Noorwegen. Want  Noorwegen is met Pasen niet alleen geweldig sneeuwzeker, de Noren vieren dan ook de overgang naar het lichte jaargetijde met festivals in het hele land. Voor de fanatieke wintersporter is het natuurlijk primair de sneeuw die telt. Tijdens het Paasweekend kun je in Noorwegen rekenen op een fijn dik pak sneeuw.

Paasweekend op de Presena gletsjer

Op de ruim 3.000 meter hoge Presena gletsjer in de Italiaanse regio Trentino kan je met Pasen uitstekend skiën. De pistes op deze, bij het skigebied van Val di Sole gelegen, gletsjer zijn namelijk geopend van november tot juni. En met 3 zwarte en 14 rode afdalingen herbergt de Presena bovendien meer dan voldoende uitdaging om je gedurende de Paasdagen bezig te houden.

Vanuit Val di Sole heb je met 1 skipas toegang tot het grootste skigebied van Trentino: Campiglio Dolomiti di Brenta Val di Sole Val Rendena. Kijk voor meer info op: waarligtdesneeuwwel.nl/val-di-sole.

Waar naartoe in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland

Met de Paasdagen naar Frankrijk om te skiën? Een goede keuze is dan een van de skigebieden van Les Trois Vallées die vaak begin mei zelfs nog open zijn. Ben je op zoek naar een luxe appartement of chalet in Les Trois Vallées? Het Frankrijk Huis heeft een flink aantal sfeervolle en authentieke accommodaties die de moeite waard zijn om te bekijken!  

De liefhebbers van Zwitserland moeten voor een sneeuwzekere vakantie in april in het hoog gelegen Zermatt zijn. Liever naar Oostenrijk? Bij het mondaine Lech heb in de regel van november t/m april een dik pak sneeuw!

Scherp geprijsde paasarrangementen!

Een echte aanrader voor het vinden van de ideale skivakantie tijdens de paasvakantie zijn de reizen van Sunweb Wintersport. Zij bieden een heel erg duidelijk overzicht van scherp geprijsde paasarrangementen in Frankrijk en Oostenrijk. Wintersportvakanties tijdens de paasvakantie zijn vaak al ver van tevoren volgeboekt, dus wees er op tijd bij!
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews