De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Het vliegtuigje dat over een weer vliegt tussen de eilanden van de Seychellen er een van het type Short 360 is en plaats biedt aan max. 40 passagiers?

Voorpret

Klik hier voor een filmpje en krijg een impressie van de schoonheid van de Seychellen!

Vliegtickets Seychellen

Airlines die richting de Seychellen vliegen zijn Air Seychelles, Qatar Airlines, Emirates Airlines, Alitalia, Air France en Condor. Er zijn helaas geen directe vluchten van Schiphol naar de Seychellen mogelijk. Bekijk hier onze tips om redelijk makkelijk en voordelig naar de Seychellen te vliegen.

Goedkope vliegtickets Seychellen? De Seychellen is een eilandengroep in de Indische Oceaan, ten noorden van Madagaskar. De vliegtijd hangt van de tussenstops en weersinvloeden af. In het gunstigste geval is het slechts 10 uurtjes vliegen naar de Seychellen!

Vliegtickets Seychellen: airlines, prijs en aanbod

Vliegtickets naar de Seychellen heb je in allerlei prijsvarianten. Voor een retourticket uit de goedkopere prijsklasse met vertrek vanaf Amsterdam betaal je tussen de 850 en 1150 euro.

Goedkoop vliegticket Seychellen? Seat Only!  Bij KLM / Air France kan je online vluchten Seychellen boeken (maar dat lukt zelden onder de 1100,-, zie actuele laagste prijs bij de actuele onderstaande aanbiedingen). 

Vliegticketvergelijkers: als je alle tarieven voor vliegtickets naar de Seychellen wilt vergelijken kijk dan bij de grote ticketspecialisten (zie onderstaande actuele aanbiedingen). Die hebben ook de aanbiedingen van buitenlandse airlines met vluchten naar de Seychellen, die je niet direct kunt boeken. Voor vliegtickets naar de Seychellen zoek je naar vliegtickets naar de hoofdstad Mahé, ook wel Mahé Island met airportcode SEZ.

Actuele ticket aanbiedingen voor Mahe

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Vliegticket Seychellen? Vliegen naar ....

De Seychellen hebben twee internationale luchthavens gelegen op Mahe Island en Praslin Island. Het is vaak goedkoper om naar Mahe Island te vliegen. Dit is tevens het grootste eiland van de Seychellen waar ook de hoofdstad Victoria ligt.

Seychellen vliegtickets boeken? Vliegen vanaf....

Woon je dichtbij de grens, overweeg dan om vanuit Dusseldorf of Brussel te vertrekken. Dit scheelt ook vaak in kosten. Je reist al vanaf 19,- met de trein naar Dusseldorf  en de trein naar Brussel neem je al vanaf 29,-! Het allergoedkoopste is om vanaf een luchthaven te vertrekken waarmee de Seychellen een directe verbinding hebben zoals Frankfurt of Parijs. Met de Thalys reis je al vanaf 35,- met de trein naar Parijs

Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten naar de Seychellen. Je zult dus altijd minimaal 1 keer ergens moeten overstappen. Het makkelijkst is om via Parijs, Frankfurt, Rome, Milaan, Dubai, of Londen Heathrow te reizen. Vanuit daar kun je rechtstreeks naar de Seychellen. Een andere optie is om via bijvoorbeeld Londen, Parijs, Munchen of Frankfurt eerst naar Doha te vliegen en van daaruit naar de Seychellen. Dit kan ook in kosten schelen.

Goedkope vluchten Seychellen: wanneer vliegen?

Je moet goed zoeken en flexibel zijn in je vertrekdata om een goedkoop ticket te bemachtigen. In sommige gevallen kan het namelijk goedkoper zijn om ver van tevoren te boeken, maar dat hoeft niet altijd. Lastminutes hoeven ook niet per definitie goedkoop te zijn. Reizen op een maandag of dinsdag is vaak het goedkoopste.

Extra tip: cheap tickets Seychellen alert!

Op Vliegennaar.nl kun je een flight alert voor de Seychellen aanmaken. Je selecteert je maximale budget voor een vliegticket en mocht er een ticket beschikbaar komen wat qua prijsklasse binnen het budget past dan krijg je daar meteen een email van. Zo ben je er snel bij!

Goedkope vlucht Seychellen? Online boeken!

Regel je vlucht zelf en boek je vliegtickets naar de Seychellen bijvoorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 45,- per vliegticket!

Internationale luchthavens Seychellen

Er zijn twee internationale luchthavens op de Seychellen. De voornaamste is gelegen op het eiland Mahe en ligt vlakbij de hoofdstad Victoria. Op de luchthaven vind je een restaurant, lounge, bank en een geldwisselkantoor. Ook is het mogelijk om ter plaatse een auto te huren. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van een taxi of busje. Een kleiner internationaal vliegveldje bevindt zich op het eiland Praslin.

Nationale luchthavens > Eiland hoppen op de Seychellen

De Seychellen liggen ongeveer 7900 kilometer van Nederland vandaan. Er zijn nog vier vliegvelden op de Seychellen, maar deze zijn alleen per helikopter te bereiken via de vliegvelden op Mahe Island en Praslin Island. Kleinere nationale luchthavens vind je op Bird Island, Denis Island, Fregate Island en Desroches.

Met Air Seychelles kun je goedkoop van het ene naar het andere eiland vliegen. Er vinden vrijwel dagelijks chartervluchten plaats tussen de eilanden. De reistijd bedraagt maximaal 30 minuten. Let op: je mag maximaal 15 kilo aan bagage meenemen op deze helikoptervluchten!

Naar de Seychellen vliegen? Meer tips! Van de 115 eilanden van de Seychellen is nog geen 1/3 bewoond. Het merendeel van de inwoners woont op het eiland Mahe. Meer lezen? Vakantie op de Seychellen!

Actuele ticket aanbiedingen voor Mahe

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
TUI.nl € 0,00 Additionele toeslag per vakantieboeking: €2,50 calamiteitenfonds en €37.50 boekingskosten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews