De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Wist je dat Fuerteventura het minst dicht bevolkt is van alle Canarische eilanden.

Voorpret

Lees de meer over de Canarische eilanden!

Vliegtickets Fuerteventura

Met een klein budget naar Fuerteventura vliegen? Hier tref je een handig overzicht met vliegticket Fuerteventura aanbod, tips voor goedkoop vliegen naar Fuerteventura en info m.b.t. vluchten vanaf Schiphol, Brussel en Dusseldorf.

Goedkope vliegtickets Fuerteventura boeken? Lees dan zeker deze tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken zodat je het goedkoopste vliegticket Fuerteventura vindt!

Vliegtickets Fuerteventura aanbod

De vlucht naar Fuerteventura vanaf Amsterdam Schiphol duurt circa 4 uur. Vanaf Amsterdam zijn er meerdere luchtvaartmaatschappijen waarmee je naar Fuerteventura kunt vliegen. Ook vanaf regio luchthavens als Rotterdam, Dusseldorf (Weeze) en Eindhoven gaan in het hoogseizoen vluchten naar Fuerteventura. Vergelijk zeker de bij de onderstaande grote vliegticketspecialisten en luchtvaartmaatschappijen de verschillende vluchten naar Fuerteventura. 

Extra Fuerteventura vliegtip: Let wel op met het boeken van vliegtickets Fuerteventura want soms is het veel goedkoper om hotel + vliegticket Fuerteventura tegelijk te boeken. Bekijk even onze Fuerteventura vakantie tips want je boekt vaak al een week vakantie met een hotel + vliegticket naar Fuerteventura rond de 450,-! 

Actuele ticket aanbiedingen voor Fuerteventura

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Fuerteventura? Neem Spaanse airlines mee!

Soms hebben de Spaanse luchtvaartmaatschappijen betere aanbiedingen voor vliegen naar Fuerteventura dan de Nederlandse airlines. Dit kan je makkelijk meenemen in je ticket prijsvergelijk via grote vliegtickets experts. Kijk ook eens bij VliegenNaar.nl, hier vind je het aanbod van zowel Nederlandse, als Spaanse airlines zoals Vueling.

Goedkoop naar Fuerteventura? Gratis service helpt!

Hard op zoek naar de beste vliegticket aanbiedingen naar Fuerteventura maar kan je nog geen goede deal vinden? Meld je dan aan voor de handige (gratis) Flight Alert service op vliegen naar Fuerteventura! Geef op wat jij voor je ticket wilt betalen en zodra er airline is met een aanbieding op of onder jouw bedrag ontvang je automatisch bericht.

Goedkoop naar Fuerteventura vliegen op...

Meestal zijn vliegtickets Fuerteventura met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Fuerteventura met doordeweeks vertrek.

In de vakantie kunnen juist weer tickets met doordeweeks vertrek naar Fuerteventura, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, goedkoper zijn! Speel dus even met je vertrekdata, dit kan tientallen euro's op je vliegticket schelen.

Goedkoop vliegen Fuerteventura - Vroeg boeken

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Zeker bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Fuerteventura al weken voor de vlucht uitverkocht. In de regel is dus van toepassing: boek je tickets Fuerteventura op tijd als je goedkoop wilt vliegen.

Goedkope vluchten Fuerteventura vliegen vanaf..

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf en vanaf regionale luchthavens. Vanuit Eindhoven zijn er bijvoorbeeld regelmatig erg gunstige aanbiedingen om naar Fuerteventura te vliegen!

Online vliegtickets boeken en zoeken scheelt

Regel je vlucht zelf en boek je vliegtickets naar Fuerteventura bijvoorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Transfer vanaf de luchthaven Fuerteventura

De kleine luchthaven van Fuerteventura ligt op 5 kilometer van de hoofdstad Puerto del Rosario. Ieder half uur rijdt bus 3 vanaf de hoofdstad via de luchthaven naar Caleta de Fuste.

Actuele ticket aanbiedingen voor Fuerteventura

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
Tix € 29,50
Prijsvrij € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews