De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Op Sicilië staat de grootste nog werkende vulkaan van Europa: de Etna! Je kunt de vulkaan zelf beklimmen. Het beklimmen van de vulkaan is wel wat aan de prijzige kant, maar is zeker de moeite en het prijskaartje waard!

Voorpret

Je kunt Sicilië het beste bezoeken in de maand mei. In deze periode wordt het eiland nog niet zoveel bezocht door toeristen en kun je er dus op en top genieten van de rust!

Bijzondere vakantiehuizen op Sicilie

Een vakantiehuisje op Sicilië is een goede uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen. Vanuit je vakantiehuisje ontdek je de verborgen schatten van Sicilië. In deze special onze tips voor bijzondere vakantiehuizen op Sicilië.

Vakantiehuis op Sicilie? Met zwembad, aan zee of particulier

Het geheim van een onvergetelijke vakantie op Sicilië is het verblijf in een fijn vakantiehuis waar je op en top kunt genieten van zowel luxe als vrijheid als van de omgeving. Jammer genoeg moet je altijd best goed en lang zoeken voor je die bijzondere, unieke adresjes gevonden hebt. Daarom hebben wij de reisorganisaties met het leukste aanbod bijzondere vakantiehuizen op Sicilië in kaart gebracht! Bijv. vakantiehuizen met zwembad, aan zee of particuliere vakantiehuisjes op Sicilië!

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Sicilie

Vakantie in een huisje op Sicilie - leukste tips!

Deze twee dames hebben de leukste aanbiedingen voor vakanties op Sicilië op bijzondere plekken en locaties in authentieke Italiaanse huisjes. 

Bijzondere vakantiehuizen op Sicilië - de leukste reisorganisaties!
  • Eliza is een vakantiehuis specialist met bijzondere, charmante en kleinschalige ontdekkingen op Sicilië. Eliza ontdekt deze bijzondere plekjes door er zelf naartoe te reizen. Door veel contact te hebben met de eigenaren en door haar ervaringen op te schrijven. Eliza's ontdekkingen op Sicilië zijn zelfs zo bijzonder, uniek en kleinschalig dat het voelt als een particulier vakantiehuisje.

Fijn om te weten is dat je bij deze reisexperts altijd een huurauto tot je beschikking hebt, zodat je lekker je eigen gang kan gaan en het hele eiland op eigen houtje kan ontdekken!

Vakantiehuisjes op Sicilië vergelijken

Er zijn op Sicilië heel veel bijzondere vakantiehuizen, je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Om nou dat ene bijzondere vakantieadresje op Sicilië te vinden waar je naar op zoek bent, raden wij het aan om te zoeken via Trivago! Hier kun je namelijk heel gemakkelijk alle vakantiehuizen op Sicilië vergelijken.

Klik links bovenin op 'extra filters', klik daarna op 'soort accommodatie' en selecteer 'vakantiehuis/appartement'. Nu heb je een overzicht met alle vakantiehuizen op Sicilië. Je kan natuurlijk ook nog meer filters aanklikken om je zoekopdracht specifieker te maken.

Authentiek vakantiehuisje met zwembad

Een ander authentiek vakantieadresje is dit eeuwenoude klooster dat net buiten het boerendorpje Noto tussen de olijfbomen ligt. Het klooster is inmiddels omgebouwd tot een prachtig, kleinschalig hotelletje, waar je van het echte Siciliaanse leven kan proeven.

De accommodatie heeft een zwembad en is slechts een ritje met de auto verwijderd van het strand. Een vakantie op dit adresje boek je al onder de 750,- voor 8 dagen o.v.v. 2 personen.
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews