De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Museo del Prado, het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia en het Museo Thyssen-Bornemisza tezamen "de Gouden Kunstdriekhoek" worden genoemd.

Voorpret

Bekijk hier alvast de Madrid Museum Top 10!

Madrid Card

Ben je van plan om Madrid te bezoeken? Een absolute aanrader is om de Madrid Card aan te schaffen. Voor een paar tientjes heb je gratis toegang tot meer dan 40 topmusea en bezienswaardigheden. Je bespaart dus al snel tientallen euro's! 

Madrid Card > Madrid on a shoestring

Met de Madrid Card kun je alle facetten van het veelzijdige Madrid voor een prikkie leren kennen. Zo weet je zeker dat je niets hoeft te missen van deze interessante stad! Je koop de Madrid Card al v.a. 47,- . Die paar tientjes heb je er echter zo weer uit. Bekijk hieronder wat je met de pas kunt doen, hoeveel je bespaard op entree's en waar je kortingen krijgt.

Gratis Museumbezoek (Bespaar gemiddeld 6,- per museum): Met de Madrid Card heb je gratis toegang tot meer dan 40 musea in Madrid waaronder het Nationaal Archeologisch Museum, het Outdoor Sculptuur museum, het Prado Museum en tal van anderen. Een bijkomend voordeel is dat je niet lang in de rij hoeft te staan als je een museum wilt aandoen. Met de Madrid Card ben je zo binnen! Bekijk ook onze Madrid Museum Top 10 en bekijk alvast welke musea je met de Madrid Card wilt bezoeken. 

Gratis naar het Planetarium: Met de Madrid Card krijg je gratis toegang tot het Planetarium. Dit is een educatief centrum voor astronomie. Leer hier alles over onze planeten en het sterrenstelsel.

Gratis Rondleiding Madrid: Ook een rondleiding behoort door de Madrid Card tot de mogelijkheden. Deze zal te voet plaatsvinden en is erop gericht om je te informeren over de historie van de stad, de architectuur, literatuur, kunstuitingen, legendes en de Madridse keuken. Zodoende leert men alles over deze stad. 

Madrid vanuit de Lucht (Bespaar 5,-!): Vanuit de kabelbaan kun je Madrid van bovenaf bezien. Met de Madrid Card maak je een gratis ritje.

Kortingen: Een ander voordeel van de Madrid Card is dat je korting krijgt op tal van winkels, restaurants, bars, uitgaansgelegenheden en theatershows.

Actuele ticket aanbiedingen voor Madrid

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Madrid Card > De kosten

Madrid Card:                                         

* 1 daagse pas: 47 euro                      

* 2 daagse pas: 60 euro                      

* 3 daagse pas: 67 euro                      

Bij boeking krijg je een informatieboekje cadeau waarin je allerlei informatie vindt over de museums en bezienswaardigheden die je gratis kunt bezoeken. Ook krijg je er nog een plattegrond van de stad bij. Erg handig! 

Actuele ticket aanbiedingen voor Madrid

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Prijsvrij € 0,00
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews