De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Vrouwen zitten meestal voorin de bus in Dubai.

Voorpret

Bekijk hier een filmpje van het project 'The World' in Dubai!

Bezienswaardig Dubai

Bezienswaardig Dubai
Op vakantie in Dubai kom je ogen tekort. Er zijn te veel dingen die je gezien moet hebben! Daarom hebben wij de allerleukste excursies en meest indrukwekkende bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet.

Bezienswaardigheden Dubai tip: de Citytour!

Op vakantie in Dubai val je van de ene verbazing in de andere. Vrijwel nergens ter wereld zie je bouwprojecten van deze omvang en sommige van de hotels in Dubai zijn zelf echte bezienswaardigheden. Kijk voor meer informatie over deze luxe (en meer alledaagse) slaapplaatsen, shoppen en stranden in Dubai, bij onze tips voor een vakantie in Dubai!

Veel zien van Dubai? Bij excursiespecialist GuideAndGo.com kun je verschillende leuke excursies en tours of safari's en boottochten boeken.

Bijzondere stad- en strand bustour In Dubai kun je een Hop-on-hop-off Bus Tour doen, dit is een citytour door Dubai die langs alle belangrijke bezienswaardigheden komt. Er zijn twee verschillende routes van de Hop-on-hop-off Bus Tour: de stadstour en de standtour. Je kunt de citytour al vanaf een paar tientjes online boeken, zo hoef je niet in de rij te staan! Deze bustour is voordelig te boeken bij excursie specialist Viator.

Op excursie in Dubai: doe een rondvaart!

In Dubai kun je verschillende rondvaarten doen, die langs allerlei leuke bezienswaardigheden komen. Zoals bijvoorbeeld Palm Jumeirah, het eerste palmeiland voor de kust van Dubai. Een rondvaart in Dubai is een echte must do en een leuke attractie voor iedereen.

The Palm Trilogy en The World

Deze eilandengroepen in de vorm van 3 palmbomen en de wereld zijn enorme projecten geweest om land te winnen. Beroemdheden zoals David Beckham hebben een eigen 'huisje' gekocht op een van de palmeilanden. Op eilandengroep The World kun je je eigen landje kopen. Elk eilandje staat namelijk voor een land. Deze eilanden zijn een leuke attractie voor jong en oud.

Jumeirah Moskee

Deze moskee is een van de meest populaire bezienswaardigheden in Dubai en dus zeker een bezoek waard! Het prachtige gebouw is de enige moskee in Dubai waar niet-moslims naar binnen mogen. Op zondag en donderdag zijn er rondleidingen, waarbij een lange broek en vrouwen met hoofdbedekking verplicht zijn.

Nog meer fantastische activiteiten!

Het is ook erg leuk om een jeepsafari door het achterland van Dubai te maken! Je ontdekt een hele andere wereld dan die van de luxe hotels en enorme gebouwen.

Wat dacht je van een ritje op de rug van een kameel? Ook dat kan in Dubai. 

Dubai staat bekend om zijn mooie golfterreinen. Het is dan ook een aanrader om een balletje te slaan op een van deze golfplekken!

In Dubai kun je ook erg mooi duiken. Bij Divers Down kunnen zowel gevorderden als beginners een duik nemen in de zee van Dubai. Leuk, leuk, leuk!

De stad Al Ain is ook absoluut de moeite waard om te bezoeken. In deze stad zijn genoeg leuke activiteiten te doen, zoals musea en een dierentuin.

Boottocht Dubai Creek

De Dubai Creek scheidt het stadscentrum van Dubai in Bur Dubai en Deira. Het is erg leuk en goedkoop om per watertaxi Dubai te bekijken. Op de creek varen traditionele Arabische zeilboten, dhows. Op deze dhows kun je een rondvaart boeken, 's avonds kan dit inclusief diner! Aan het einde van de Creek, landinwaarts in een park, leven bijna 30.000 vogels, waaronder prachtige flamingo's!

Op vakantie naar Dubai - meer tips

Meer tips voor wie even wil afkoelen tijdens vakantie in Dubai onder andere m.b.t. de leukste waterparken!

Info over reisdocumenten, de beste tijd voor een vakantie in Dubai, geldzaken en nog veel meer handige tips vind je op onze pagina met reisinformatie voor een vakantie Dubai!

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews