De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Barcelona Card

Barcelona Card
Ideaal voor tijdens je trip naar Barcelona is de Barcelona Card. Met deze pas krijg je bij verschillende attracties hoge kortingen en kun je gratis & onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer. Ontdek alle voordelen van de Barcelona Card!

De Barcelona Card | Korting op verschillende attracties

De voordelen van de Barcelona Card zijn eigenlijk teveel om op te noemen. Als je graag enkele bezienswaardigheden bezoekt tijdens een weekendje Barcelona, dan heb je de Barcelona Card snel terug verdiend. Zo krijg je volledig gratis toegang tot meer dan 20 attracties in de stad. Voorbeelden zijn een gratis bezoek aan het Olympisch Museum, het Circuit de Catalunya, het Museu D'Historia de la Ciutat en het Golondrinas.

Hoge kortingen op toegang tot vele bezienswaardigheden met de Barcelona Card Weliswaar niet volledig gratis te bezoeken, maar wel met kortingen die oplopen tot wel 40%! Verschillende bezienswaardigheden in Barcelona, zoals het Picasso Museum en de Sagrada Familia zijn met korting te bezoeken. Maar denk ook aan de grote bekende pretparken als Port Aventura (een entreekaartje voor de volle mep kost al zo'n €45,- pp!

Online de Barcelona Card bestellen? Als je in het bezit bent van een credit card kun je eenvoudig online een Barcelona Card bestellen. Je hebt de keuze uit 3 t/m 5-daagse passen.

Openbaar vervoer & de kosten van de Barcelona kaart

Openbaar vervoer met de Barcelona kaart is gratis dit is inclusief het vervoer met de metro en stadsbussen. De Barcelona Card kun je afhalen op het vliegveld (of verschillende locaties in het centrum). Vanaf Terminal 2 kun je vervolgens met de trein naar het centrum van Barcelona reizen (helemaal gratis met de Barcelona Card!).

De Barcelona Card is te koop voor meerdere dagen. Of je nu een weekendje of een hele week in deze geweldige stad bent. De kosten voor de Barcelona Card staan hieronder op een rij.
  • 3-Daagse pas: v.a. circa 45,-
  • 4-Daagse pas: v.a. circa 55,-
  • 5-Daagse pas: v.a. circa 60,-

Meer voordelen van de Barcelona pas & excursies

De Barcelona Card, of Barcelona pas, heeft nog veel meer voordelen. Zo krijg je een gratis reisgids en plattegrond van de stad erbij. Ook kun je gebruik maken van ruim 90 speciale aanbiedingen bij bijvoorbeeld restaurants, bars, winkels en verschillende musea in Barcelona.

Online excursies boeken in Barcelona is ideaal als je niets wilt missen van de stad en de geweldige omgeving. Naast de Barcelona kaart kun je nog veel meer online boeken. Denk aan geweldige Flamenco entertainmentshows en verschillende tours. Als je in het bezit bent van een credit card kun je tientallen excursies in Barcelona online boeken.

Bekijk aanbiedingen van:

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews