De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Bekijk ook

Wist je dat...

De inwoners van Groenland noemen hun land Kalaallit Nunaat, wat vrij vertaald “het land van de mensen” betekent.

Voorpret

Lees het boek Noordwaarts.

Vliegtickets Groenland

Vliegtickets Groenland

Vanaf Schiphol of Brussel is het circa 5 uur vliegen naar je bestemming in Groenland. Lees onze tips om goedkope vliegtickets naar Nuuk, Kangerlussuaq, Pituffik, Kulusuk, Nerlerit, Inaat en Mesters Vig te vinden en de tips over vliegen naar Groenland!

Vliegen Groenland > luchthaven info

Groenland heeft zeven internationale luchthavens: Nuuk, Kangerlussuaq, Pituffik, Kulusuk, Nerlerit, Inaat en Mesters Vig.

Gedurende de zomer kan je met het passagiersschip van de Arctic Umiac Line vanaf de internationale vliegvelden in Kangerlussuaq en Narsarsuaq naar de kustplaatsen varen. Het is raadzaam om je reis per schip vroeg te boeken.

Reizen per trein of bus is niet mogelijk omdat Groenland geen wegen of spoorwegverbindingen heeft tussen de steden. Maar met de hondenslee kom je overal!

Vluchtduur en aanbod vliegtickets Groenland

De vluchtduur naar Groenland vanaf Schiphol of Brussel is afhankelijk van je eindbestemming circa 5 uur. Er zijn meerdere mogelijkheden om naar Groenland te vliegen.

Vanaf Schiphol en Brussel gaan er geen directe vluchten naar Groenland. Vanuit Brussel is er de mogelijkheid om via een stop op Hannover een lijnvlucht naar Kangerlussuaq te nemen. Vanaf Amsterdam zijn de meest gunstige vliegverbindingen vaak via Reykjavik in IJsland.

Tussen juli en augustus gaan er vanuit Kopenhagen 3 directe vluchten naar Kangerlussuaq of Pituffik. Het is raadzaam vroeg te boeken omdat deze vluchten vaak helemaal vol zitten.

Als je de tarieven voor vliegtickets van alle maatschappijen wilt vergelijken kijk dan ook even bij de vliegtickets specialisten van Tix.nl. Hier tref je scherpe aanbiedingen voor vliegtickets en bovendien zie je in een oogopslag de best geboekte vliegtickets tarieven voor jouw ideale vertrektdata.

Goedkope vluchten naar Groenland

Vliegtickets met vertrek naar Groenland op woensdag, donderdag en zondag zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek op zaterdag of maandag.

Goedkoop vliegticket Groenland > tip 2

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegticketaanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegticketaanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen, zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Groenland!

Goedkoop vliegen Groenland > tip 3

Boek je vliegtickets naar Groenland bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkope vliegtickets Groenland > tip 4

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden van tevoren boeken!

Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope vliegtickets Groenland > tip 5

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickettarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of regionale luchthavens bij jou in de buurt.

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews